![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
Jason to, że ktoś Ci nie odpisał na pytanie o rasy, to nie jest nie akceptacja i lekceważenie nowych forumowiczów. Jak ktoś ma rozpoznać wszystkie rasy ze screenów, których nie było wiele i odpisać Ci od rana - większość była w szkole.
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby, iż można samemu złapać zwierzę do, np. terrarium, ale także żeby była opcja kupna i obrania własnego gatunku. |
Cytat:
A legwany będą? |
Cytat:
|
:) Moim zdaniem powinniśmy tu rozmawiać o temacie TS3 Zwierzaki, a te komplementy i schlebienia może załatwcie na profilu? ;)
Oglądając filmik ze Zwierzaków widziałem węża i chyba jaszczurkę, ale nie legwana - choć pewnie twórcy nie ujawnili wszystkich zwierząt w tym filmie. |
Oh wybacz Dziurawcu Skąpolisty, nie chciałem nikogo urazić.
Wiadomo ile będzie ras wężów? Cytat:
Legwany z tego co pamiętam, były w TS1 , teraz też muszą być! @mod: nie pisz dwoch postow pod rzad, uzywaj opcji edycji! |
Zawsze będziesz taki miły? Nie żeby mi to przeszkadzało ale trochę mi pewien rodzaj ludzi zaczynasz przypominać :P
Co do zwierzaków. Nie ma żadnych nowości albo screenów nowych? Ciekawe czy będzie york. Jak nie będzie to stworzę yorka krótkowłosego, takiego co od fryzjera wyszedł (mój york jak idzie do fryzjera to na krótko jest obcinany) :D |
Co do jednorożców - to ,że jednorożec na niektórych zdjęciach ma niebieską czy różową grzywę, nie oznacza, że w szystkie będą tak mieć, a przecież i tak można będzie to zmienić w CAP, prawda ?
Premiera coraz bliżej. Jason_Bard, witaj na forum.Co do ras będą pudle, hybrydy, np. labradooble czy goldendoodle, obydwie rasy owczarka szkockiego collie, dwie odmiany chichuachua, a wystarczy poszukać w internecie i starych stronach tego tematu, gdzie są podane linki do zdjęc i artykułów :? ...Będą też rasy nieznane i rzadkie, które być może nie będą ptrzetłumaczone na język polski lub będą błędnie przetłumaczone. |
Cytat:
PS:Też chce Yorkshire Terrier'a . |
Bo ci to napisałam, teraz będziesz ,,ostry", tak? :D Nie ma się co spinać, po prostu mam niemiłe wspomnienia z za bardzo miłym chłopakiem.
Ej, będziecie mieszać rasy? Bo ja chyba nie, będę sprzedawać małe kociaki i psiaki ale w 100% rasowe, zrobię hodowlę :rolleyes: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:49. |