![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Dzięki, za odpowiedź, więc czeka mnie zmiana cech, przyszłej żonie mojego Sima.
|
Możesz także ściągnąć moda, no chyba że nie lubisz modów, albo chcesz podjąć wyzwanie ożywienia ducha bez dodatkowych pomocy :P Twój wybór, cieszę się że mogłem jakoś pomóc.
|
ja mam pytanko czy mozna miec wgranych wiecej niz 1 dodatek jestem zielony i niewiem
|
katula, oczywiście, że tak, po to są dodatki, by je "łączyć" i w nie grać.
|
Hejka jak wyhodować ambrozję?? :)
|
Nie możesz wyhodować ambrozji, musisz ją ugotować. Do tego potrzebujesz ryby śmierci, która jest do złapania po osiągnięciu 10 poziomu wędkarstwa, złowisz ją koło północy na cmentarzu. Do ugotowania ambrozji potrzebujesz jeszcze Owocu życia który musisz wyhodować. Trudno je znaleźć, szukaj nasiona wyjątkowego, chyba są tez w okolicach cmentarza. Przepis na ambrozje musisz kupić w księgrani.
|
mam pytanie wczoraj sobie grałam i chciałam żeby nastolatka przeszła w grupę młodego sima i niestety nie mogła :( a gdy wzielam drugi raz to mi sie zawiesiła :( dlaczego? zadnych modów ani dodatkow nie mam
|
anjanka The Sims 3 jest takie upierdliwe:D Dlatego trzeba często zapisywać:D Możliwe, że coś się na pulpicie pojawiło, jakiś błąd czy coś takiego:D Często tak mam:D Ewentualnie słaby komp i się zwiesiło:D
~.Angie.~ Trzeba ją ugotować, upiec czy inna cholera:D Co nie jest proste, trzeba złowić rybę śmierci w jeziorku na cmentarzu. Potrzebny jest 10 poziom wędkarstwa, a rybę możemy złowić tylko w godzinach od 0:00 do 4:00 co jest upierdliwe:D Potrzebny owoc życia:D Nasiono znajdziemy w katakumbach, ale na pewno nie za pierwszy razem:D Więc to też jest upierdliwe:D Trzeba chodzić bez przerwy:D Gdy cosika znajdziemy musimy go zasadzić, na co potrzebny jest 10 poziom ogrodnictwa:D A i jeszcze przepis, który kosztuje 13000$, a aby go się zacząć uczyć trzeba mieć 10 poziom gotowania:D Ja ambrozję robiłam przez chyba 5 pokolenia:D Jedno znalazło nasiono, drugie ci innego:D Ale nie znali umiejętności więc zanim się nauczyli poumierali i tak ekwipunek wędrował:D |
czy mozna sciagnac sam dodatek np Podroze
|
Nie wolno ściągać :P Można kupić!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:16. |