![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
[QUOTE=olanowiak;1447259]Bo ci to napisałam, teraz będziesz ,,ostry", tak? :D Nie ma się co spinać, po prostu mam niemiłe wspomnienia z za bardzo miłym chłopakiem.
Wyszło jak wyszło.. Totalny brak klasy! Nie każdy jest taki sam ot co! "Koty mogą skakać na ladę i jeść stare wafle. " - Simspedia - czyli będą wafle jako potrawa? Ciekawe czy będą inne nowe smakołyki (oprócz lodów) |
@up - z tego co wiem, to słowo "waffles" oznacza po angielsku również gofry, a taka potrawa jest już w podstawie.
Ja to znów się zastanawiam, czy by nie kupić edycji limitowanej. W empiku, jak ostatnio patrzyłam, kosztuje ona tyle samo, co zwykła... i chyba będzie w edycji pudełkowej. |
Ahh naprawde już nie długo premiera, dla tych co chodzą do szkoły ten czas zleci migiem,
Ja bym tylko chciał, aby koty miały takie interakcje, skacz po meblach, biegaj po domu, lub chodź własnymi ścieżkami :) To by było fajne i bardzo realne, jakby kot biegał po domu przez parę minut :) |
Cytat:
|
W dwójce jest taka zabawka, kocimiętka czy jak to się zwie, jak kot się nią bawi, to dostaje głupawki. Ciekawe, czy w trójkowych Zwierzakach też coś takiego będzie...
Jak edycja limitowana będzie w wersji pudełkowej, to ja się na to piszę :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W dwójce było można, ale w trójce to właściwie nie wiadomo. Faktycznie, te zwierzęta będą sterowalne, a zatem trochę się to wydaje nieetyczne je sprzedawać.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:06. |