![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Myszki xd, no właśnie myszki!! myślę, że mogły być w grze, jakieś biało - czarne :) kupowało by się je w sklepie, i była by opcja 'nakarm węża' lub 'włóż do klatki' :) Ciekawe czym będzie się wąż w simsach żywił?
|
Cytat:
|
Ale jak będzie można to ja będę raczej tylko te rasowe sprzedawać.
|
Cytat:
Ciekawe czy dodadzą możliwość gotowania nowych potraw albo sadzenia nowych warzyw... Kto z Was nie chciałby hodować kalarepki albo brukselki? |
Ja wolę ziemniaki :D Albo ja tez zrobie rodzinke w moim mieście i ta rodzina będzie mieszkała w domu jak w stodole xD i będzie miało hodowle jednorożców :D
Stodoła dla koni juz zbudowałam - i żaden sim jeszcze tam nie wszedł!!! A wybiegu to ja nie mam, bo ja mało miejsca :( Gorzej dla dzieci :D Bo konie będa biegac na placu zabaw dla dzieci :D |
Moja rodzinka będzie miała wspaniałe duże ranczo z wielkim wybiegiem dla koni, już się nie mogę doczekać
|
Cytat:
Tak samo jak to ,że dynastia Bardów wygasła bezpowrotnie... koniec świata jest bliski ;( |
|
Jakie brzydkie molo na tym zdjęciu :P Czasami granice budowlane w simsach mnie wkurzają... A mopsik fajny. Co do kocimiętki wcześniej wymienionej przez kogoś to dobrze jak będzie, lubię patrzyć na pijane koty...
|
Ja nie mam żadnych wpływów, nawet nie mam kolorowego nicka :D Don't worry, be happy, na pewno jej historia wróci z dużą pompą :P
O matko zrobi się offtop i dostanie mi się... czekam na Zwierzaki :D Mówiłem już, że mopsik fajny? :P Tak się zastanawiam... czy w miejscowościach wakacyjnych będą jakiekolwiek zwierzęta? Rzecz jasna oprócz ryb i robaków. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:26. |