![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Aha...Super...
|
mam pytanie, co to jest klucz elektroniczny do the sims?? Można to kupić na allegro, ale nie za bardzo wiem o co chodzi, co to daje itp.
|
Będziesz mogła wprowadzić klucz w programie EA Download Manager i ściągnąć grę na dysk twardy.
Będzie to oryginalna gra. |
Dobra, to moje pytania:
-Mój Sim ma takie pragnienie: "Prywatne akwarium", i chce zgromadzić 13 różnych gatunków ryb. Czy wystarczy je trzymać po prostu w swoim wyposażeniu? Jeśli nie, to gdzie? -W lekcjach przy temacie nastrójników (albo jedzenia), jakaś kobieta stoi sobie, i w nastrójnikach ma dobre jedzenie, radość i jakiś wałeczek do malowania. Co to za nastrójnik i co go może wywołać? - Gdzie mogę znaleźć nasiono omnirośliny? Czy to jedno z tych niezwykłych nasion? |
Co do ostatniego pytania: tak, jest to jedno z tych niezwykłych nasion, szukaj dosłownie wszędzie. Ale najprawdopodobniej jest gdzieś o okolicach centrum naukowego.
|
Cytat:
2. Wałeczek pojawia się, gdy pomieszczenie, w którym sim się znajduje nie jest pomalowane. |
Searle, dzięki za pomoc przy pierwszym pytaniu. Co do drugiego, wałeczek był pozytywnym nastrójnikiem.
|
a masz może zdjęcie tego?
|
Zapewne chodzi o 'ładnie ozdobione'. Nastrójnik ten pojawia się, jeśli jest w pokoju w którym się znajdujemy, dużo ozdób i innych dupereli.
|
Ej a młody dorosły z dorosłym mogą się pobrać itp. ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:50. |