TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Narutoman 13.09.2011 20:06

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Gdzieś pisało że zwierzeta nie moga podróżować ;( :(

Spectrum 13.09.2011 20:11

Chyba konie i jelenie nie będą biegały po Al-Simharze :) to by było dziwne o.O
Mogli by do tych orientalnych otoczeń dodać jakieś unikalne zwierzęta

Levkoni 13.09.2011 20:17

Mogliby, np w Egipcie słonie i żyrafy :D a specjalne zwierze - Słoniorożec xD

Master of Disaster 13.09.2011 20:49

W Egipcie to przede wszystkim wielbłądy :D Swoją drogą, to wielbłąd jest tyle podobny do konia, że bywa traktowany jako środek lokomocji, tak to bardziej lamę przypomina. Problem w tym, że dodatki do trójki są ze sobą, powiedziałabym, dość "słabo" połączone, i nie sądzę, by - jeśli ktoś ma WP - to po instalacji Zwierzaków pojawiłyby mu się nowe zwierzęta w otoczeniach wakacyjnych. No, chyba, że to byłaby nagroda za rejestrację Edycji Limitowanej - wtedy to faktycznie bym się skusiła :P

Karel13 14.09.2011 05:15

Powinni dorobić te wielbłądy, chociaż po to, żeby można się było na nie popatrzeć.

Jason_Bard 14.09.2011 07:20

Na pewno nie będzie zwierzaków w otoczeniach wakacyjnych bo by już dawno o tym trąbili.

anie_1981 14.09.2011 09:13

Ja uważam, że będą. Skoro taki wampir czy celebryta może się pojawić np. w Egipcie, to dlaczego nie zwierzak? Nie sądzę jednak, żeby były zwierzaki typowe dla Egiptu czy Francji.

Searle 14.09.2011 09:55

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1447401)
Myszki xd, no właśnie myszki!! myślę, że mogły być w grze, jakieś biało - czarne :) kupowało by się je w sklepie, i była by opcja 'nakarm węża' lub 'włóż do klatki' :) Ciekawe czym będzie się wąż w simsach żywił?

To u mnie węże zdechły by z głodu, bo karmić ich innymi zwierzątkami nie zamierzam :)

A zwierzaki powinny być w otoczeniach wakacyjnych, np taki wąż idealnie pasuje do Egiptu.

TheSimka3 14.09.2011 11:41

Ja mam wielkie plany co do rodzinki. Wiem, że na pewno będą mieli konia.

anie_1981 14.09.2011 11:50

Moi będą mieli parkę koni tej samej rasy i dwa psy, suczki, ale nie ta sama rasa. Jeden collie, a drugi nie wiem, chcę coś małego, york albo chihuahua, może beagle. Do tego wszystkie rodzaje drobnych zwierząt, żółw, wąż, jaszczurka, jakiś gryzoń, jakiś ptak. Na pewno też rybki, może dojdą nowe gatunki, typowo akwariowe, np. gupiki, skalary, neonki, paletki...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37.