![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Po pierwsze pytam więc według którego punktu. Po drugie proszę o przykłady. "poszukaj se w google" mnie nie interesuje. Po trzecie "nie zgodne" piszemy razem. Po czwarte nie wiem co to origins. http://i.imgur.com/bkzgPbc.png Kupno gier przez VPN jest zakazane, aktywacja preloadu przez VPN już nie. To samo tyczy się Innych gier od EA jak Battlefield. Nie banują i nie będą. Sam wiele razy z tego korzystałem. Cytat:
|
Dowiedziałem się,że koleżanka kupuje grę pod koniec tego tygodnia,może jeszcze w tym.Pójde do niej może za tydzień,zobacze co to jest :P
Szczerze gra mnie nie kręci,ale chcę przetestować. |
boisz_sie_aes Nie jak sądzisz, typowa odpowiedź obronna tylko nie chcę mi się teraz przeszukiwać historii przeglądarki i googla w celu skopiowania ci tu linków. Strasznie się napinasz wiesz?
Czekam na swoją kolej na czacie, jeśli w odpowiedzi będzie, że nic mi nie grozi to przyznam ci racje i już. Napiszesz się, żeby udowodnić swoje racje a potem dyskusja dobiegła końca, no to brak mi słów po prostu. |
W takim razie zapytajmy się origin razem :cool2:
|
Ja tam nie mieszam się w kłótnie :p Gdyby ktoś był zainteresowany jak wygląda cała gra to ja mam zamiar nagrywać całą serie z TS4, zrobić jakąś simkę i nią grać. Sama w tym czasie też wszystko będę testować, więc zobaczymy jak to będzie. Póki co pobrało mi się juz 88% gry. Włączę, popatrzę ogółem na ustawienia itp. A później myślę że zacznę nagrywać jak będę mieć jeszcze dzisiaj siły na to. Jeśli nie to jutro będę nagrywać. Może to komuś pomoże w decyzji czy warto kupić tą grę, czy też nie.
|
Już po rozmowie i więc tak:
Najpierw gościu gadał im, że origin nie ma opcji zmiany proxy nieugięcie.. Ja mu trułem, że są inne sposoby, żeby te proxy zmienić, gościu się tam popytał i odpowiedział, że nie będe zbanowany ale mogą być problemy z samą grą, już się o to nie dopytywałem jakie problemy dokładnie. Więc przyznaje ci racje i dużo użytkowników nie miało racji na których opierałem swoje stanowisko. Teraz przeszukać neta jakiego programu użyć do zmiany vpn :) kavoweciastko Dzisiaj jeszcze nie pograsz, gra będzie odblokowana dopiero 4 września |
Cytat:
Co do tego proxy to miał rację, origin nie ma takiej opcji, i nie da się tego ominąć. Proxy HTTP/HTTPS != Tunelowanie VPN VPN nie zmieniasz, z VPN się łaczysz ;)) Osobiście polecam OpenVPN + plik config z VPNGATE |
Właśnie teraz to zauważyłam ;d Nie ogarnęłam. No nic, chociaż dobrze że pobrana jest.
|
Nie za bardzo się orientuje w zagadnieniach sieciowych. Czytam w internecie o tym wszystkim i przy okazji się uczę. boisz_sie_aes ty będziesz się logować z koreańskiego vpn czy se darujesz i czekasz do premiery?
Sprawdzę ten program OpenVPN skoro polecasz :) |
Bo poczekać dwa dni na premierę to tak długo. Nie można po prostu poczekać?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:37. |