![]() |
Zapis gry
Witam. Chciałabym się dowiedzieć czy można zapisywać grę w TS3 tak jak w TS2, tzn. tak, żeby można było w jednym otoczeniu prowadzić kilka rodzin. Czy jest to możliwe?
|
Odp: Zapis gry
Tak najpierw robisz rodzine a późnej wpisujesz ją tam grze są różni simowe a i ją tylko wprowadzasz a później robisz inną rodzine i nią grasz (nie wiem czy zrozumiałaś xdd)
|
Odp: Pytania i odpowiedzi
Hmmm...dlaczego moja simka zaszła w ciąże bez BB? Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale może mi ktoś odp?
|
Odp: Zapis gry
Cytat:
|
Niech mi ltos powe w jaki sposób zmienic rozmiar parceli????
w moim miescie nie ma np parceli 40x40 czy 30x40 nie mówiąc o jakichś innych jeszcze bardziej niewymiarowych a sa budynki na takich parcelach do postawienia. wniosek z tego,że musi byc jakiś sposób... Będę wdzieczny za pomoc. |
Cytat:
Tylko nie wiem, czy to dochodzi w "Po Zmroku", czy to ogólna aktualizacja gry. |
Hejka :):)
Jeżeli to nie ten temat to sorki xD Czy ktoś może mi powiedzieć jakie dodatki (po zmroku naprzykład :P) są w tej parceli i czy w ogóle jakieś są?? http://brysims3.wordpress.com/2011/0...amily-retreat/ |
Po Zmroku, wymarzone podróże, kariera akcesoria nowoczesny apartament, no i jeszcze są zestawy ze store.
|
Mam dwa pytanka. Jedno dotyczy powrotu nastolatka ze szkoły, niby kończą o 14.00, ale powrót zajmuje im godzinę. To normalne? Drugie dotyczy koncertu. Jak idzie mój Sim, to trwa nie więcej niż 20 Simowych minut. To też normalne?
|
Cytat:
To normalne. Jeżeli mieszkasz daleko od szkoły to powrót z niej może zająć chwilę. Koncert też jest u mnie krótki, więc myślę, że to normalne. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:20. |