![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
|
Cytat:
OpenVPN + VPNGate |
Trochę groteskowa ta śmierć, już wolę utopienie lub zagłodzenie (tego pierwszego w TS4 nie będzie oczywiście). Oczywiście jest też, laicka ale zawsze, śmierć ze starości... :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie tam nigdy nie pociągało sianie chaosu wśród Simów. Wolę jak prowadzą długie wypełnione awansami, przyjaźniami i osiągnięciami, dlatego nie wyobrażam sobie, żeby mój Sim padł ze śmiechu czy z jakiegoś jeszcze dziwniejszego powodu. Niestety twórcy w tej części wyraźnie położyli nacisk na "dziwne historie"...
|
Takie wydarzenie jak śmierć ze śmiechu jest bardzo rzadkie, twórcy tak napisali. Inaczej by mi simy już na początku poumierali gdy ich na siłę uszczęśliwiałem i byli w prawdziwej euforii ;] Też lubię prowadzić normalne życie, prace, awanse, kumple, przyjęcia itp.
Powiem wam, że te gadanie grupowe jest super, przyszedłem do baru z żonką napić się czegoś, zaraz z ośmiu simów dołączyło i tam siedzieli i stali i gadali wszyscy ze sobą, raptem cisza, simka moja żart zaczęła opowiadać i jak skończyła ucieszona taka to wszyscy zaczeli się śmiać wokół, nawet barman xd |
wenon, to Ty już masz grę? :O
|
W takim razie zapowiada sie super :)
|
Może pojawią się dzisiaj gameplaye od zagranicznych graczy, bo w końcu za granicą premiera już dziś. :p
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:59. |