TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Nevada 01.09.2014 21:21

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:

Napisał Kędziorek (Post 1830620)
Pierwsza moja myśl: to kto będzie nieletnich do domu odprowadzał późną porą. A po chwili do mnie dotarło - przecież godzin policyjnych też ma nie być.

I poważnie, muszę ryzykować życiem moich simów by zgasili pożar? W trójce często mi się wtedy podpalali i zgon na miejscu (rzadko kiedy udało im się dotrzeć pod prysznic). Ja rozumiem, ze minimalizm jest w modzie, ale bez przesady :P

no, o ile ktoś z grających nie stwierdzi inaczej, to tak. Wysyłasz sima i on ma to ugasić... W końcu hasłem tej gry są "weirder stories", czy jakoś tak. No to czyż nie szaloną przygodą dla Twojego sima będzie śmierć w ognistych męczarniach? :D

boisz_sie_aes 01.09.2014 21:25

Cytat:

Napisał Lady88 (Post 1830621)
czy ja dobrze rozumiem, ze niektorzy juz graja? ja mam juz pobrana na origin ale nadal nie aktywna :(

OpenVPN + VPNGate

anie_1981 01.09.2014 21:27

Trochę groteskowa ta śmierć, już wolę utopienie lub zagłodzenie (tego pierwszego w TS4 nie będzie oczywiście). Oczywiście jest też, laicka ale zawsze, śmierć ze starości... :P

Lady88 01.09.2014 21:31

Cytat:

Napisał boisz_sie_aes (Post 1830623)
OpenVPN + VPNGate

a jak dokladnie to skonfigurowac?

Nevada 01.09.2014 21:31

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1830624)
Trochę groteskowa ta śmierć, już wolę utopienie lub zagłodzenie (tego pierwszego w TS4 nie będzie oczywiście). Oczywiście jest też, laicka ale zawsze, śmierć ze starości... :P

nie zapominajmy o śmierci z nadmiaru emocji. A tak poza tym, to "szalej, szalej, nie pytaj co dalej".

Piwusia 02.09.2014 07:54

Mnie tam nigdy nie pociągało sianie chaosu wśród Simów. Wolę jak prowadzą długie wypełnione awansami, przyjaźniami i osiągnięciami, dlatego nie wyobrażam sobie, żeby mój Sim padł ze śmiechu czy z jakiegoś jeszcze dziwniejszego powodu. Niestety twórcy w tej części wyraźnie położyli nacisk na "dziwne historie"...

wenon 02.09.2014 08:01

Takie wydarzenie jak śmierć ze śmiechu jest bardzo rzadkie, twórcy tak napisali. Inaczej by mi simy już na początku poumierali gdy ich na siłę uszczęśliwiałem i byli w prawdziwej euforii ;] Też lubię prowadzić normalne życie, prace, awanse, kumple, przyjęcia itp.
Powiem wam, że te gadanie grupowe jest super, przyszedłem do baru z żonką napić się czegoś, zaraz z ośmiu simów dołączyło i tam siedzieli i stali i gadali wszyscy ze sobą, raptem cisza, simka moja żart zaczęła opowiadać i jak skończyła ucieszona taka to wszyscy zaczeli się śmiać wokół, nawet barman xd

Piwusia 02.09.2014 08:05

wenon, to Ty już masz grę? :O

kavoweciastko 02.09.2014 08:12

W takim razie zapowiada sie super :)

Piwusia 02.09.2014 08:14

Może pojawią się dzisiaj gameplaye od zagranicznych graczy, bo w końcu za granicą premiera już dziś. :p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:59.