![]() |
Cytat:
|
Fajnie by było jakby były jakieś prezenty do kupienia. Np. czekoladki, pierścionek tak jak w Randce. Ja zawsze kupowałam po pieć rzeczy dawałam simce i odrazu było 100/100 :P
|
Agata > Napewno tutaj! są zdjęcia. Na niektórych z nich juest simka o takiej aspiracji ^^
|
Rzeczywiście. Nigdy nie przyglądałam się panelowi. :P
Ciekawe jakie ta simka ma życiowe marzenie albo jakie pragnienia są najwyżej punktowane. |
Słyszałem kiedyś ,ze ma być nowa aspiracja "Pogoń za przyjemnością" ale nie wiem czy to prawda.
|
Prawda. Sim z ta aspiracją będzie chciał imprezowac itp.
"Nowa aspiracja. Nową aspiracją w dodatku "Nightlife" ( Nocne Życie ) będzie "Poszukający Przyjemności." Poszukający Przyjemności myśli o "zabawie istnienia". Jego potrzebą jest spędzanie mnóstwa czasu razem z przyjaciółmi, granie w pokera, przesiadywanie w klubach i unikanie nudy." P.S. Zobaczcie na jedno z pragnień na tym zdjęciu >> http://www.simsy.net/galeria/nightlife/104.jpg (drugie od końca) Ciekawe co oznacza? Może ten sim chce komuś przeszkodzić w randce. :P |
Podobne, ale chyba bez tej rączki jest pragnienie "Spłatać komuś psikusa". Może ten sim chce spłatać psikusa na randce? Albo chce spłatać psikusa jakimś simom, które są na randce;)
|
Ludzie, to chyba ta aspiracja Rozrywki!
|
Cytat:
|
Albo simom na randce :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:49. |