![]() |
Odp: "Wybacz mi mamo"
Bardzo fajne :) Wciągnęłm się :D Kolejne częśći też bardzo fajne :D:D:D
|
Pisz dalej!Błaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gam!
|
Suuuper!! PISZ DALEJ........... !!!!!!!!! ;* ;*
|
Zaraz, zaraz. Mnie tu coś nie pasi :/ Skoro Piotr i Monika to rodzeństwo choćby przybrane to nie powinni być ze sobą, bo to kaziroctwo nawet jeśli sie to tyczy rodzeństw przybranych. A ten Roman to naprawdę PASKUDA, POTWÓR, WRZUD NA TYŁKU a nie sim...
|
Kazirodztwo:
kazirodztwo «utrzymywanie stosunków płciowych z osobą blisko spokrewnioną» W aktach normatywnych i innych aktach prawnych wystąpienie terminu rodzeństwo oznacza osobę będącą krewnym drugiego stopnia linii bocznej, a więc bez jakiegokolwiek rozróżnienia na rodzeństwo rodzone i przyrodnie. Natomiast tzw. rodzeństwo przybrane według prawa nie jest ani spokrewnione, ani powinowate. (Wikipedia) W czym problem? |
Tu nawet nie trzeba Wikipedii moim zdaniem, wystarczy fakt, że Monika i Piotr nie są spokrewnieni w żaden sposób.
|
Świetne fs!
Nic dodać nic ująć. Kiedy next odcinek ? 8/10 Sasanka |
o jezuu; D kocham tego FS'a. przypomina mi stare czasy na sw bodajże ; p
czytałam to wtedy z takim zapałem <3 a dzisiaj wszystkie odcinki od nowa. błagam o 14 odcinek ;3! |
Cytat:
|
Twoje fs jest po prostu genialne! Pomysł zaskakujący, oryginalny. Za to duży plus. Zdjęcia ładne, oddają klimat. Tylko mam zastrzeżenie do tekstu. Według mnie jest trochę za mało opisów, chociaż ostatnio to poprawiłaś. Zdecydowanie za dużo dialogów. Ogólnie sądzę, że jest to jedo z najlepszych fs na forum (wbrew pozorom dużo ich już przeczytałam, po prostu nie piszę postów, gdy nie mam nic do powiedzenia).Kiedy następny odcinek (wciągnęło mnie)?
Ocena: 9,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:38. |