![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Cytat:
|
Cytat:
|
A ile mniej wiecej kosztuja simsy 2 nocne zycie? i tam normalnie autem sie jezdzi? i odwiedza znjomych?
|
To chyba nie do tego działu, ale ci odpowiem:
1. 60-70 zł 2. Tak 3. Nie da się odwiedzać znajomych, chyba,że masz OŻ i mieszkasz w bloku, to możesz odwiedzić. |
Mam problem.
Mam zainstalowane Zwierzaki. Weszłam na stronę TheSimsResource. Chciałam pobrać wzoru futerek dla kotów. Pobrałam WinRarem. Wypakowałam do Downloads, nie ma w grze. Pobrałam za pomocą Sims2Pack. Chciałam wypakować i pojawił mi się napis, że "Element wymaga dodatku, który nie został zainstalowany". O co chodzi, przecież mam Zwierzaki... Możecie mi powiedzieć, jak wpakować te wzory futra? Byłabym bardzo wdzięczna. |
Ja też tak miałam, tylko że z Simem.
Normalnie wypakowujesz do Downloads, a potem rozpakowujesz Clean Instalerem :) mi to pomogło ;) |
Dziękuję Ci bardzo :)
|
W The Sims 1 była możliwość postawienia na parceli znaku, który sprawiał, że nie plątały się po niej zwierzaki.
Czy jest taka opcja w The Sims 2? Wiem, że są znaki ze zwierzakami w dekoracjach, ale po ich postawieniu koty i psy nadal przychodzą, a mam już dość jak psy tarzają się w moich kwiatkach :/ |
Możesz ogrodzić całą działkę, a na furtce włączyć opcję: Zablokuj (tudzież: Zamknij na klucz) -> Zakaz wstępu dla zwierząt.
|
Tak, wiem, ale bardziej zależało by mi na takim znaku.
Bo może gdzieś taki jest, a ja go nie mogę znaleźć? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:56. |