![]() |
Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?
Zdecydowanie cpr.
|
Z dodatków CW i OŻ, a z akcesoriów H&M i Ikea - gram bez dodatków z netu.
|
Ja stawiam na cztery pory roku i podróże :)
Ew. Historie ze świata zwierząt, bo są mixem wielu dodatków :) |
Najfajniejsze są zdecydowanie Podróże. Chociaż Własny Biznes i CPR to też ciekawe dodatki.
|
Gdyby dodatek Zwierzaki nie istniał to nawet nie pomyślałbym żeby się trudzić z zasysaniem tej gry, bo czymże byłby świat bez psów ? Zwierzaki to podstawa ! dlatego tylko na nie oddaje swój głos.
Trudno byłoby też się obejść bez Czterech Pór Roku które stawiam na miejscu drugim. |
z dodatków najlepsze są według mnie:
nocne życie cztery pory roku podróże a z akcesoriów Moda z H & M Ikea urządza dom rezydencje i ogrody |
Jak dla mnie Cztery Pory Roku, H&M, Młodzieżowy styl, Czas Wolny i Osiedlowe życie. Wszystkie dodatki mi się podobają, każdy wnosi coś fajnego np. bitwa na poduszki :D.
|
Zdecydowanie Własny Biznes. Moim zdaniem najciekawszy dodatek, uwielbiam zakładać moim simom przedsiębiorstwa, zwłaszcza tym z pragnieniem popularności - nie ma lepszej okazji na zdobywanie przyjaciół niż założenie własnego sklepu ;p
|
Według mnie najlepsza to osiedlowe życie ,cpr,na studiach
|
Zdecydowanie "Cztery Pory Roku". Najciekawsza i najbardziej wciągająca część według mnie. Potem "Podróże". Lubię spotykać tą Wielką Stopę. A trzecie miejsce na podium zajmuje dodatek "Na studiach" *wiwat*. Najmniej zaś lubię "Własny Biznes". Przynudza mnie, i tyle. Nie rajcuje mnie kariera.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:02. |