![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
a ja nie, jesli znowu dostaniemy komiks o garfieldzie
|
lepszy rydz niż nic.
albo nie. |
Cytat:
nie , nie bedzie juz z nim komiksow xd |
mam propozycje pewnie nikomu sie to nie przyda w gazetce ale moglbym wszystkie recenzje danej gry skleic w kupe (z roznyc zrodel) dopisal swoja i dal zdjecia + dodatkowe info o danej grze
wiem nikomu sie to moze nie przydac ale CHOCIAZ MIALBYM MIEJSCE W GAZETCE ! to tylko taka bardzo luzna propozycja, bo w sumie na opanuj się e/ tak wiem ponosi mnie ; p |
Cytat:
|
tez moze byc ;d
|
A zapowiedzi mogą być? Jeżeli tak, to polecam opisać nfs Shift. Myślę, że to by akurat większość osób zainteresowało ;]
Heh, jasnowidz ze mnie :P |
mnie również by zaintersowało nfs shift :) Takl dużo się o nim mówi- dudee mógłby poszperać gdzieniegdzie i zebrac dużo informacji :)
|
Ogólnie pomysł całkiem dobry tyle że z drugiej strony to gazetka forumowa ogólnie o the sims
więc na pewno gdy wyjdzie dodatek do ts3 recenzja powinna zostać umieszczona . Tyle że lepiej gdyby recenzja została napisana prze użytkownika z forum a nie kopiować w całości z jakieś strony . Nie wiem czy czasem to nie jest zabronione prawami autorskimi ;. i jeśli chodzi o zapowiedzi do gier . Można by było zrobić jedną na każdy numer albo też ogólnie zbiór krótkich informacji na temat gier. Mi się nawet pomysł podoba , szkoda że wcześniej o nim nie pomyślałem bo nawet chętnie bym go zrealizował :) . |
Pomysł z recenzjami jest całkiem fajny, gazetka nie musi być tylko o Simsach, musi być rozszerzana o inne tematy, żeby było co czytać ;)
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:27. |