TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

manianka 23.02.2010 11:32

Odp: Problemy z misjami

Cytat:

Napisał Gingers (Post 1214662)
Musisz osiągnąć 6 poziom Sztuk Walki a później kliknij na sima i wybierz 'Medytuj' :)

Dzięki!!!!! Jestem Ci wdzięczna!!!!!

manianka 23.02.2010 11:34

Cytat:

Napisał Starlight (Post 1213389)
Jeżeli nie masz zadania.
Jedziesz do "Bazy Wypadowej" - Klikasz na tablicę "Szukaj Przygód"
Przygody będą postępowały zgodnie z Historią.

Jeżeli np. Mojemu Simowi będzie brakowało 3 dni do urodzin i pojadę np. na wakacje do Francji to te dni zlecą we Francji i w Mieście, w którym gram?

Dni zlecą tylko we Francji. Gdy wrócisz do domu będzie tak samo jak w chwili wyjazdu na wakacje.

nmin 23.02.2010 14:23

Cytat:

Napisał Gingers (Post 1214658)
W internecie przeczytałem, że po przeczytaniu tej tabliczki urna sama wskoczy do wyposażenia i będę musiał ją umieścić na cmentarzu jednak tak się nie dzieje.

Jeśli to jest to, o czym myślę, to musisz ją jeszcze opłakiwać, i wtedy dostaniesz komunikat, że kustosz dziękuje za pamięć i ma prośbę... Ale pewna nie jestem, bo tylko raz wykonywałam to zadanie i było to zaraz po premierze dodatku.

mroo23 23.02.2010 16:12

Cytat:

Napisał Gingers (Post 1214658)
Mam problem z misją we Francji 'Na patrolu'. Polega ona na przeszukaniu muzeum. Zrobiłem to kilka krotnie. Doszedłem do komnaty z nagrobkiem gdzie jest tabliczka napisana przez kustosza. W internecie przeczytałem, że po przeczytaniu tej tabliczki urna sama wskoczy do wyposażenia i będę musiał ją umieścić na cmentarzu jednak tak się nie dzieje.

Jeśli dobrze pamiętam po przeczytaniu tabliczki przed nagrobkiem pojawi się dziura, w niej znajdziesz nie urnę, a kościotrupa, którego musisz zostawić w środkowej krypcie na cmentarzu.

nmin 23.02.2010 16:28

Jakaś dziura tam jest, ale moja Simka niosła w plecaku normalny nagrobek, a nie żaden szkielet... Dziura otwiera przejście, za którym są schody na dwór.

Vanitas 23.02.2010 17:05

Właśnie po opłakiwaniu nagrobka wyświetla mi się, że kustosz dziękuje za pamięć i poazuje mi wyjście z tego pomieszczenia a dziura jest pusta :(

Ale i tak dziękuję za pomoc :)

Chryzantem Złocisty 24.02.2010 13:04

mam ten sam problem co Gingers.kiedyś chyba z dziury wydostałam szczątki i zaniosłam je na cmentarz,teraz pokazuje się że dziura jest pusta,po opłakaniu nagrobka pokazało się przejście.

ktoś wie co zrobić?bo przez tą nieukończoną misję nie mogę zdobyć 3 stopnia wizy we Francji ;/

Vanitas 24.02.2010 13:31

@up: mnie też to właśnie blokuje :< A chce tam kupić dom simce :< Spróbuj przeczytać tabliczkę przy nagrobku może u Ciebie to zadziała :>

nmin 24.02.2010 13:47

Zaraz... A to nie było tak, że na nagrobku była opcja "włóż do wyposażenia"?

Chryzantem Złocisty 24.02.2010 15:13

nie.
juz czytałam tabliczkę miliard razy,nagrobek utopilam w lzach simki a w dziurze dogrzebała się do samych Chin.
a szczątków jak nie było,tak nie ma ;/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:09.