![]() |
Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
Ostatnio zrobiłem reinstalke gry, pożyczyłem od kolegi grę podstawową, bo moja już się nie chciała zainstalować, zainstalowałem wszystkie dodatki, popobierałem kilka rzeczy, odpaliłem grę ich nie było. A na następny dzień gra mi się wyłączała z komendą "... sprawdź w dzienniku". Teraz po raz trzeci zrobiłem reinstalke zaktualizowałem ja do wersji 1.57 i gra mi się wyłączała z komendą "błąd otworzenia pliku". Miał ktoś może taki sam problem?
|
Cytat:
|
Ja radzę inaczej: po zaktualizowaniu gry należy: wywalić wszystkie niekompatybilne mody (autorzy na stronach podają z jakimi wersjami gry są kompatybilne - zazwyczaj mody xml są kompatybilne - choć nie zawsze jeżeli kod gry się zmienił w większym stopniu, ale już core mody należy na pewno wymienić) - wyczyścić cache gry Delphy's Dashboard'em i wrzucić najnowsze wersje modów i będą wtedy one działały i nie będzie wywalało. :)
|
Ostatnio zainstalowałam Cztery pory roku, gra normalnie działała przez pół godziny, potem się wyłączyła i za nic nie odpalała. Usunęłam CPR, spróbowałam zastartować ze Studenckiego Życia - nic. Usunęłam dodatki zmodyfikowane - nic. Zrobiłam reinstalację - nic. Próbuję ją włączyć, pokazuje przez chwilę ta pierwsza plansza, potem czarny ekran, i "Program Sims 3 przestał działać". Wie ktoś, jak na to poradzić?
|
No to zostaje przeinstalowanie gry.
|
Cytat:
|
sprawdz czy piki gry są przystosowana do twojego systemu
|
Mam problem z grą. :/
Gra chodzi normalnie, nie ścina się wcale, ale po jakimś czasie grania (różnie, czasem po pół godziny, godzinie, półtorej...) się nagle zacina, wywala mnie do pulpitu i pojawia się wiadomość, że aplikacja TS3 musi zostać zamknięta, i że launcher przestać działać. Chyba już kiedyś miałam ten sam problem, ale dawno dawno temu... |
Męczę się z tym już od kilku miesięcy.Gram normalnie ale po 15 minutach gra się zacina i wywala mnie do pulpitu z komunikatem ,,Program The Sims 3 przestał działać''.Próbowałam już kilku sposobów które znalazłam na tym forum ale nie pomogły. :(
|
Dodajesz grę do DEP? Korzystasz z 3Bootera i Frame Limitera? Masz może jakieś przestarzałe, niekompatybilne z grą mody?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:41. |