![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Bo to jest zaprogramowane tak xd. To co ja piszę jest podpisane, że to ja tutaj: http://www.thesims.pl a to co się pojawia na forum w tym samym czasie wyświetlane jest jako shooters. Zawsze w `jego` poście jest napisane: Zapraszamy do przeczytania newsa xxxxxxxxx. Klikając na to przechodzisz na stronę www.thesims.pl gdzie już jest napisane, że to ja. Kapuejsz xd?
|
ooo dziękuję za to jakże obszerne wytłumaczenie .
kapuję |
W Warszawie można już kupić grę w Tesco i Empikach
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już kupiłam w Białymstoku :D
W Empiku za 89,90 W MM za 79,90 A w Realu 69,90! Odpalam, zobaczę co i jak ^^ |
Nie we wszystkich jest. Ja mam najbliżej do MM koło Konina i tam nie ma. No wczoraj nie było, ale nie wiadomo jak jest dzisiaj.
Szkoda, że tak trochę nie dopracowali ten nastrój po stylizacji Sima. Mógłby Sim mieć dodatkowy nastrójnik za stylizację. A ma ktoś z was robota? Mam prośbę, dajcie screena robota... Można mu zmieniać kolor? |
Cytat:
Ja wpadłem do Avansu jak leciałem ze szkoły, mieli zwykłą edycję za 89.90. Nie miałem jednak przy sobie takiej forsy, po za tym wolę trochę poczekać :P |
Hm, może w Gdyni jutro też będzie w Tesco? Miałabym co robić już od czwartku ; p
Tak czy inaczej, jutro muszę się przejść po sql. |
Fajnie, że tyle osób to kupi. Po iluś tam recenzjach może w końcu zdecyduję czy to kupić, czy nie. Ciągle mam wątpliwości. Nie wiem czy jest sens kupować dodatek wiedząc, że i tak nie będę wysyłała Simów do tych nowych zawodów. Wymarzone Podróże mi się podobały na początku. Szybko się znudziły, ale ogólnie to przed kupnem WP, podobał mi się ten dodatek z zapowiedzi. Ale jeśli chodzi o Karierę... No cóż nie wiem czy dla drobiazgów w stylu, pranie ubrań, robot, lepszy system wiadomości itd, jest sens tyle kasy wydawać. Widzę, że jest sporo mebli, trampolina itd... No ale nie jestem przekonana do tych nowości. Szkoda mi kasy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:37. |