![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
Cytat:
Trochę to głupie,że rzeźby zrobionbe nie da się dać do plecaka jak każdy inny przedmiot |
Cytat:
|
mój sim się raz sfajczył od ognia.robił rzeźbę z metalu i się podpalił lutownicą :|
palił mu się tyłek,tak jak czasami w grobowcach,więc myślałam że mu przejdzie.ale się tak fajczył i pomyślałam,że może jednak go poślę pod prysznic. zanim wyszedł z warsztatu,już przyszła po niego śmierć. dlatego teraz ma w warsztacie prysznic,chociaż takie podpalenie zdarzyło mi się pierwszy raz w całej simowej grze. |
Dobrze jest w takich sytuacjach zaopatrzyć się w prysznic z puszki :)
|
Moi simowie sami lecą się gasić pod prysznic
|
Ano, może i fakt, może i sim umiera, mi się wydawało że po prostu sam gaśnie , sorry D:
|
Cześć
Mam pytanie czy będą stylistą można pracować w domu jak się ma tą toaletkę w domu czy muszę jechać wtedy do odpowiedniego miejsca czy nie i klientów przyjmuję w domu??? |
Mam pożyczone od kolegi The Sims 3 podstawę tylko więc moje pytanie jest takie czy mogę kupić SAM OSOBNY dodatek "Kariera" bez kupywania razem z grą.
|
Czechu - jeżeli zainstalujesz Ts3 podstawę, a później kupisz Karierę i ją zainstalujesz to nie ma problemu. Ale jeżeli podstawy nie zainstalujesz, to kariera Ci nie pójdzie.
Remus - dawno jako stylistka nie grałam, ale raczej nie możesz przyjmować w domu. toaletka w domu też nic nie da, jedynie to, że będziesz mógł zmienić wygląd twoich gości. ale nie pamiętam dokładnie |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:59. |