TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Kariera - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991)

Owl Finch 23.01.2011 19:56

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał Tomek. (Post 1352072)
Nie wiem czy było, ale jak ugasić sima jeżeli się pali? (spowodowane tym sprzętem do wynalazków)

Zawsze można biec do basenu publicznego :P Mój palący się sim wsiadł do taksówki i wciąż się paląc dojechał do basenu, gdzie się ugasił :P

Remus Lupin 24.01.2011 08:41

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1352094)
Jak to znika? Że włożysz do wyposażenia rodziny, a potem tego nie ma? O_x

Normalnie mam w wyposarzeniu rodziny przez chwilę ale potem znika mi nie wiem czy to będzie jak mój sim jest w domu.

Trochę to głupie,że rzeźby zrobionbe nie da się dać do plecaka jak każdy inny przedmiot

hellraiser 24.01.2011 10:03

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1352094)
Tomek - jak masz w tych nastrójnikach 'palę się' czy cóś i piszę ile jeszcze minut zostało, tak jak one minął to sim przestanie się palić [nie umiałam tego jakoś dobrać w słowa D:]

Jak ten czas minie, to Sim robi się przezroczyście pomarańczowy :P

Chryzantem Złocisty 24.01.2011 10:37

mój sim się raz sfajczył od ognia.robił rzeźbę z metalu i się podpalił lutownicą :|
palił mu się tyłek,tak jak czasami w grobowcach,więc myślałam że mu przejdzie.ale się tak fajczył i pomyślałam,że może jednak go poślę pod prysznic.
zanim wyszedł z warsztatu,już przyszła po niego śmierć.

dlatego teraz ma w warsztacie prysznic,chociaż takie podpalenie zdarzyło mi się pierwszy raz w całej simowej grze.

Searle 24.01.2011 18:32

Dobrze jest w takich sytuacjach zaopatrzyć się w prysznic z puszki :)

Natix 25.01.2011 13:34

Moi simowie sami lecą się gasić pod prysznic

Kamis 25.01.2011 14:17

Ano, może i fakt, może i sim umiera, mi się wydawało że po prostu sam gaśnie , sorry D:

Remus Lupin 03.02.2011 16:58

Cześć

Mam pytanie czy będą stylistą można pracować w domu jak się ma tą toaletkę w domu czy muszę jechać wtedy do odpowiedniego miejsca czy nie i klientów przyjmuję w domu???

Czechu 05.02.2011 11:32

Mam pożyczone od kolegi The Sims 3 podstawę tylko więc moje pytanie jest takie czy mogę kupić SAM OSOBNY dodatek "Kariera" bez kupywania razem z grą.

Połówka 05.02.2011 11:57

Czechu - jeżeli zainstalujesz Ts3 podstawę, a później kupisz Karierę i ją zainstalujesz to nie ma problemu. Ale jeżeli podstawy nie zainstalujesz, to kariera Ci nie pójdzie.

Remus - dawno jako stylistka nie grałam, ale raczej nie możesz przyjmować w domu. toaletka w domu też nic nie da, jedynie to, że będziesz mógł zmienić wygląd twoich gości. ale nie pamiętam dokładnie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:59.