![]() |
Odp: Belle Rose
SmoothCriminale Li Mei taki ma charakter, zmienny jak pogoda :D
No i jest między nimi pięć lat różnicy :D przegapiłaś :P A Marco nie włamał by się bo... nie powiem, bo za dużo bym wygadała :D Violet na razie jeszcze nic się nie stało, a czy się stanie czy nie, to niedługo się okaże... :D Libby mówiłam że jeszcze cię zaskoczę :D i nie tłucz mnie, wszystko prędzej czy później się ułoży (nie mogę powiedzieć czy prędzej czy później xD) he he :D Co do Dantego to wiem, gwoździareczka czeka xD A z tym "karzesz" to zawsze mam problem, teraz już będę wiedzieć :D Dzięki za komentarze ^^ |
Wiem, że się ułoży, ale takie typy strasznie mnie drażnią.
Na to "karzesz" to już Ci chyba kiedyś zwracałam uwagę ;) |
Libby no zwracałaś uwagę, ale ja zapomniałam :D
może teraz będę pamiętać :D a jak nie to bij po tym rudym łbie xD chupek ale namieszałeś xD już ci mówiłam, że C nie wchodzi w grę :D napiszę kiedyś bonusa w którym opiszę namiętną scenę erotyczną, myślę, że taka opcja będzie wam pasować :> a tobie chrupku to chyba w szczególności :D |
Wszystko nadrobiłam :)
Z Gabriela to okropna szuja (ja od początku przeczuwałam że jest jakiś nie teges XD) Popieram gwożdziareczkę, he he, ale i na Gabriela :P Ogółem mówiąc cudownie jak zawsze! No i bardzo cię proszę o następny! |
Świetni jak zawsze... Musiałaś skończyć w tym akurat momencie mam nadzieje że nic się nie stanie Mei i tylko żeby ją uratował Marco.:)
|
Ale z tego Gabriela to ... Podejrzewałam, że jest jakiś lewy, ale nie dawałam wiary, tym, co pisali, że współpracuje z Dante. Dopiero po początku tego odcinka to skapowałam.
Na miejscu Marco zostawiałabym tą Li, działa mi ona już na nerwy - sama prowokuje te kłótnie. Nie życzę jej źle, ale niech ją Gabriel porządnie nastraszy za karę, że tak potraktowała Takedę :) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wiedziałam, wiedziałam! Co za gnój! fuj!
A co do samego odcinka, to jak zwykle boski :) No i oczywiście czekam na next :D a teraz pora zabrać się za melodię, póki burza na chwilę ustała :D Weny życzę! |
Kinkarus temat gwoździarkowy zostawmy Libby :D
widze, że dużo osób podejrzewało Gabrysia że działa na lewo :P Następny odcinek będzie na pewno w tym tygodniu, tylko nie wiem w jaki dzień ^^ natalia no musiałam skończyć żeby utrzymać napięcie :D a co do Mei, to może jej się stanie może nie... :rolleyes: Searle chyba Mei porządnie działa ci na nerwy :D No i jesteś dopiero drugą osobą, która nie wierzyła w układy Gabrysia ^^ błędy oczywiście poprawię ;) Vipera oczywiście, ty wszystko wiesz :D no zabieraj się, zabieraj, bo coś długo zwlekasz :D również życzę mega weny ;) Dzięki wszystkim za komentarze :) |
Jezu, wchodzę sobie wieczorkiem i tu taka niespodzianka :P
Libby, pożycz gwoździarkę! :D Jezu, dobra, nie wiem co konstruktywnego mam napisać. Gabriel to... em, ma być punkt A podany przez chrupka :) ALBO BĘDZIE ŹLE, o! Dobra, później naskrobię coś, co się nadaje na komentarz :D |
Libby, Ty juz sie nie wahaj ani sekundy z tą gwoździarką!
I nie ograniczaj się tylko do Dantego! Gabriel aż się prosi o miejsce w kolejce do odstrzału. ;] Ja ze swojej strony moge obiecać wsparcie w postaci piły, z która się nie rozstaje. :D Odcinek naprawdę super. Czytając końcówke cały czas wstrzymywałam oddech. :P Mam nadzieję, że Marco jednak wkroczy we właściwym momencie i skopie Gabrielowi miejsce gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę. :D No i jeszcze, że Mei od teraz najpierw dziesięc razy się zastanowi zanim każe mu sie wynosić. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:40. |