![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry
A ja wpisałem testingcheatsenabled true potem moveobjests on i mogłem postawić jacuzzi gdzie mi się podoba.Nawet postawić na jezdni.
|
już dwie osoby napisały,ze ta mozliwosc daje najnowsza aktualizacja,wiec dyskusje na ten temat można zakończyć
poczytaj sobie tutaj http://pl.thesims3.com/game/patches/-352479128 |
metro okropnie mnie wkurza, ale ogolem gra jest spondzo. brakuje mi jednak typowych melin :( dlatego zrobilam meline z przybytku walusia
|
Pierwsze wrazenie:
Metra nie widac Hotelu słabe i głupie bo wchodzic mozna tylko na własne piętro (teraz mieszkam w jednorodzinnym :D ) Rzadko w barach cos sie dzieje i wpuszczają. |
Metra mnie wkurzają. Nienawidzę ich! :P
Co do tych wieżowców, to okropne są te czarne plamy. Strasznie brzydko to wygląda i dokładnie tak jak osoba powyżej, przeprowadziłam się do domu jednorodzinnego :D Jeśli chodzi o knajpy, to u mnie nikogo nie ma! Prawie zawsze jestem sama, to samo z miejscówkami gdzie niby jest większość simów - bzdura. Jeśli chodzę do klubów to tylko wtedy, kiedy robię imprezy, tzn raz w tygodniu (najczęściej piątek lub sobota), lub wtedy kiedy pojawi się taka okazja (np. dzwoni do mnie agent z jakąś okazją gdyż moja simka jest osobistością). Ogólnie dodatek jest świetny, ale oczywiście ma kilka minusów. |
Ja jeszcze dodam , że tylko na imprezie udało mi się ''kogos'' poznac.
|
osobistosci czesto kreca sie pod tym budynkiem od kariery filmowej, po planie filmowym i tak dalej ;p
|
Ja jestem szczęśliwą posiadaczką od wczoraj. :) Nie miałam dużo czasu żeby pograć, ale od razu musiałam przetestować wampiryzm i sławę. :D Dodatek ogółem jest fajny, fajnie że wampiry mogą mieć normalnie dzieci i chodzić w dzień. Osobistości, aktorstwo, kluby, cos fajnego. :)
|
Nie wiem, czy się już wpisywałem. Ale muszę przyznać, że motyw gwiazdy bardzo mi się podoba. Znajomości, rozdawanie autografów, imprezy itp. Tego mi brakowało!
Metro myślałem, że będzie jakieś ciekawsze, urozmaicone, a tu nic. Cóż, bywa i tak. Czekam do kolejnego dodatku. Po cichu liczę na pogodę :) |
A ja po cichu liczę na zwierzaki... Ale pogoda jest u mnie zaraz na drugim miejscu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:06. |