![]() |
Odp: Simki by Kestrel
Przede wszystkim robisz bardzo realistycznych simów, ale nie każdy mi się podoba. Nie chce mi się wyliczać, ale niektóre simki mają za ostre rysy i przekombinowane szczeny.
Za to Sinead, na szczęście, tego uniknęła :D Bardzo mi się podoba, tylko ma trochę za bardzo napompowane wary, a sztuczne rzęsy trochę odstają od oczu. Ale poza tym bomba. |
Bardzo nie podoba mi się nos Sinéad. Jest taki kompletnie bez wyrazu (nos bez wyrazu? |D), najzwyklejszy, poza tym przez skin wygląda tak, jakby nie miała nozdrzy. Makijaż oczu wygląda jak po nieudanej próbie demakijażu...
W ogóle jakoś tak... nie podoba mi się. + za kolory. |
Powiem ci szczerze, że pierwszy raz gdy oglądałam twoich simów to wpadłam na twoją Morrigan. No i szoku doznałam, nawet się przestraszyłam :D No nie spodobała mi się, ale po głębszym obejrzeniu zmieniłam zdanie, bo tworzysz takie dziwne a zarazem świetne simy :D
No i najładniejsza wg mnie to właśnie Sinead. Na bodajże dziewiątym zdjęciu przypomina mi moją "niby znajomą", której nie trawię, ale nie powiem, że jest brzydka. Jest bardzo ładna :D Widać, że dopracowujesz szczegóły i ci to fajnie wychodzi. Piękna jest, i te usta, ojeeeej *.* Nie mam nawet czego się czepiać, jest piękna i ma taką surowszą urodę. Gratuluję :) |
Bardzo ładna, chociaż najpierw mi się średnio podobała <3
Tylko jak dla mnie to usta trochę za duże, poza tym piękna :) |
Simka fajna. Minus jest za jeden kolczyk, wygląda to, jakby drugi zgubiła oraz za sweter, okropnie ją pogrubia. :\
8/10 |
Świetna
Jak zrobiłaś, taką realistyczną simkę? :) Wstawisz ją na giełdę? Skąd pobrałaś te ubrania? |
Cytat:
|
Nie byłam fanką simów, które prezentowałaś na początku w tym temacie, ale te, które pokazałaś ostatnio wyjątkowo trafiły w mój gust.
Ostatnia simka, na czwartym zdjęciu prezentuje się przepięknie, niebanalnie i z klasą. W sam raz na okładkę Vogue'a. Zdjęcie przedstawiające twarz simki jest naprawdę piękne. :) Szkoda, że ten doskonały efekt, psuje moim zdaniem niepotrzebny tatuaż. :( |
TA simka jest piękna! Nie uważam aby luźny sweter ją pogrubiał , a kolczyk doskonale do niej pasuje. Wielokrotnie pisano już że Twoje simki mają w sobie coś charakterystycznego, lecz ta simka odbiega od " normy". Kontynuując simka jak i prezentacja są mistrzowskie ! Zazdroszczę Ci talentu!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:42. |