![]() |
Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3
KOCHANANIEBYŁOMNIEIŻAŁUJE
u ciebie Eyvee jak zwykle cudownie♥ mam z Kiss'em przepiękny dzieciaki <3 Natsu ♥ Mam też nadzieje że Gara się weźmie w końcu.. Szkoda założycieli rodu[*] coś o tym wiem chowając Talantego..:( Trojaki Sutton też śliczne<3 pięknie, i tylko czekam na next. |
Cytat:
|
Na wieść o seniorach rodu:
http://media.tumblr.com/tumblr_lmlzq9WFMU1qaoq1c.gif Niech sobie wszyscy żyją! Tyle, że nad Nraasem popracuj, bo Ci zaludnią bliźniakami/trojaczkami każde miasto:D |
hahahahahahah zarabisty gofer Kicaj! Lofciam cie za to <3
No sama sie zdziwilam, bo wyszedl komunikat jak gralam, ze Kai i Mary Lou Hiwatari spodziewaja sie kolejnego dziecka.....musze zerknac jak wejde do nich jutro QQ |
No to gratulacje mamie a może na chłopaka dać tak dla kontrastu mulata, nie czarnego ale brązowego dobrze umięśnionego męskiego, żeby wszystkie laski sikały pozdrawiam
|
mulat bedzie oj bedzie ;D i juz wiem dla kogo ;).....miala byc samotna no ale ^^ nie umiem tak zostawic moich simow na pastwe losu o nazwie "samotnosc" :P
kupie wene do grania QQ... |
Cytat:
|
omega- jak już to nrass ich kocha xD
|
O jejku!! Ile tu się porobiło. Strasznie się cieszę, że wszystko się ułożyło między Tonym, a Sutton. Mają śliczne dzieciaki! W końcu spełniło się marzenie Malany, oni również mają słodziaśne brzdące. Szkoda założycieli[*], ale przecież kiedyś musiał nadejść ich czas.
Cekam na więcej. |
Dużo się pozmieniało! śliczne dzieciaki, podziwiam Cie jak umiesz tu wszystko ogarnąć ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:58. |