TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63785)

tallje 21.08.2012 10:50

Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Xhyba chodzi o to, że jak ktoś sobie ustawi jesień na 1 dzień, to nie zdążą opaść i tyle :P

easey 21.08.2012 12:09

Ja tam lubię jesień i u mnie będzie długa :P a co do portalu randkowego, to simy będą się mogły się umówić na tym portalu na randkę? :D takie, takie

anie_1981 21.08.2012 12:42

U mnie wszystkie pory roku będą trwały po 5 dni każda. 5, to dobra liczba :P

nmin 21.08.2012 13:12

A u mnie wyjdzie to w praniu. Na początku zostawię domyślną długość i "przeżyję" Simami cały rok, ale potem będę pewnie dostosowywać i przedłużać te, które mi się spodobają, nie mam pojęcia, która przypadnie mi do gustu najbardziej :)

Spectrum 21.08.2012 13:47

Cytat:

Napisał easey (Post 1569327)
co? :| przecież liście spadają z drzew na jesień, widać to na zwiastunie, to zdążą jeszcze urosnąć? :P e...nie kapuje :|

chodzi oto, ze nawet w realnym swiecie, liscie nie spadaja ze wszystkich drzew. tworcy chcieli zapewne powiedzec, ze snieg pokryje choinki, krzewy, itp. z resztą wszystko było widac na zwiastunie. lisciaste drzewa zimą nie beda mialy lisci, straca je jesienią.

'Śnieg pokrywa zima drzewa, które wciąż mają liście' - osobie, ktora to mowila, chodzilo o to, ze snieg pokryje wszystkiego rosliny, z których liscie nie spadają jesienią (palmy, choinki, )

Pink Panther 21.08.2012 15:04

Ktoś wspominał o jakimś nawiedzonym domu, a żadne królicze nory nie dojdą, więc zapewne będzie można go odwiedzić. Ma ktoś jakieś screeny, albo więcej informacji o nim? :)

Mam nadzieję zresztą, że będzie dostępny dla wszystkich, a nie tylko tych, którzy mają NZTŚ (cytat z tego linku, który podałem stronę wcześniej: "Po zainstalowaniu Cztery Pory Roku pojawią się nowe typy duchów w CAS (mając zainstalowane Nie z tego świata)") - denerwuje mnie takie robienie mini dodatku do dodatku zawartego w innym dodatku :/ To powinno być dla wszystkich. Tak samo było z dżinem z ZG. :/

"Można postawić namiot na jednej z wysp w Zatoce Skorupiaków (przykład)" - czyli jednak będą wyspy... :rolleyes:

@down A, chyba że tak, dzięki :D

Spectrum 21.08.2012 15:13

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1569492)

"Można postawić namiot na jednej z wysp w Zatoce Skorupiaków (przykład)" - czyli jednak będą wyspy... :rolleyes:

nie dodadzą żadnych wysp, po prostu w BB są wysepki i jak się okazuje można tam rozłożyc namiot :P

Lubie 21.08.2012 15:37

Pinki, BB to był przykład. Jak w jakimś mieście są wysepki to na razie tam nie można chodzić, bo są tak jak by "zakazane", ale po wyjściu dodatku "usuną zakaz" i będzie można po nich się poruszać.

@down, a kto to wymyślił.? >o<

Pink Panther 21.08.2012 15:41

@up Sam nie wiem :|

Dobra, ogarniam. Dzięki za wyjaśnieni ;)

A tak w ogóle to podoba mi się skrót Pinki, wiecie? :>

:D

tallje 21.08.2012 18:09

ej, a namioty też dojdą w Seasons? :|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:39.