![]() |
Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
Jak zrobić kartkę okolicznościową w co najmniej trzy osoby?
|
Kiedy klikniesz na festiwalową budkę jest opcja zrób zdjęcie na kartkę okolicznościową z.. wyskakuje okienko i zaznaczasz simów z którymi chcesz zdjęcie.
|
Nie ogarniam co się dzieje... Miałam dwa dni aż nadejdzie lato, a zaczął sypać śnieg, a jeden dzień do nadejścia lata wszędzie jest szron, -1 stopień i rośliny są uśpione.. Ma ktoś podobny problem?
|
ametka - Pierwsze słyszę taką pogodę w wiosnę :| A czy zmieniałaś przypadkiem kodem (testingcheatsenabled on/off) porę roku lub pogodę ? A sprawdzałaś przypadkiem pogodę w gazecie czy komputerze ? Bo mógł wystąpić jaki dziwno-pogodo-cholizm :D
|
nic nie zmieniałam... Nie używam kodów.. w takim razie sprawdzę w tv prognozę.. i ciekawa jestem czy lato normalnie przyjdzie.
a jeśli będę miała takie anomalie nadal, co robić? Teraz jest lato. Rośliny nadal uśpione, liście z jesieni leżą i mogę je grabić... może po zimie wszystko wróci do normy, nie wiem.. zaczynam się zastanawiać, czy to nie od dodatków ściągniętych z neta - fryzury, ciuchy itp... |
ametka - Wątpię,żeby od tego. Sama mam masę rzeczy zainstalowanych,i nic się nie dzieje. Żebyśmy nie dostały po warnie,proponuję,aby ten temat przeszedł na rozmowę prywatną miedzy nami. :)
|
Czy zostały dodane nowe przepisy? Jeśli tak to jak można się ich nauczyć?
|
Chyba doszedł tylko jeden nowy przepis - placek dyniowy, sim uczy się go automatycznie po osiągnięciu bodaj 5 poziomu gotowania.
|
Jak zamrozić sima?bo simka która chce zamrozić chodzi w stroju kąpielowym [oczywiscie na dworzu]i ma nastrojnik szczekające zęby i jak mam nastrójnik o zamrożeniu to simka ma niebieską skóre ale nie upada na ziemię a jak sie konczy czas nastrójnika to simka ma normalna skóre i nie jest zamrożona jak te simke zamrozić nie ma cechy ''uwielbia zimno' a ni nic podobnego pomocy!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:09. |