TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63843)

Anastazja 21.12.2012 11:52

Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał ametka (Post 1619968)
Denerwuje mnie jedna rzecz. Po zainstalowaniu tego dodatku, nawet jak moi simowie mają wolne w pracy to wyskakuje mi komunikat, że 'samochód dowożący do pracy będzie za godzinę' ;/ Wy też tak macie?

Tak, mam dokładnie to samo. Na początku mi to bardzo przeszkadzało, ale teraz już się przyzwyczaiłam... Można z tym żyć :P Jest to jeden z najbardziej dokuczliwych błędów w CPR :(

RaspberryXD 22.12.2012 21:14

Jak zrobić kartkę okolicznościową w co najmniej trzy osoby?

avenly 22.12.2012 21:49

Kiedy klikniesz na festiwalową budkę jest opcja zrób zdjęcie na kartkę okolicznościową z.. wyskakuje okienko i zaznaczasz simów z którymi chcesz zdjęcie.

ametka 26.12.2012 18:16

Nie ogarniam co się dzieje... Miałam dwa dni aż nadejdzie lato, a zaczął sypać śnieg, a jeden dzień do nadejścia lata wszędzie jest szron, -1 stopień i rośliny są uśpione.. Ma ktoś podobny problem?

Zielona Herbata 26.12.2012 18:21

ametka - Pierwsze słyszę taką pogodę w wiosnę :| A czy zmieniałaś przypadkiem kodem (testingcheatsenabled on/off) porę roku lub pogodę ? A sprawdzałaś przypadkiem pogodę w gazecie czy komputerze ? Bo mógł wystąpić jaki dziwno-pogodo-cholizm :D

ametka 26.12.2012 19:15

nic nie zmieniałam... Nie używam kodów.. w takim razie sprawdzę w tv prognozę.. i ciekawa jestem czy lato normalnie przyjdzie.
a jeśli będę miała takie anomalie nadal, co robić?

Teraz jest lato. Rośliny nadal uśpione, liście z jesieni leżą i mogę je grabić... może po zimie wszystko wróci do normy, nie wiem.. zaczynam się zastanawiać, czy to nie od dodatków ściągniętych z neta - fryzury, ciuchy itp...

Zielona Herbata 26.12.2012 20:51

ametka - Wątpię,żeby od tego. Sama mam masę rzeczy zainstalowanych,i nic się nie dzieje. Żebyśmy nie dostały po warnie,proponuję,aby ten temat przeszedł na rozmowę prywatną miedzy nami. :)

psujka 27.12.2012 15:49

Czy zostały dodane nowe przepisy? Jeśli tak to jak można się ich nauczyć?

Chloé 27.12.2012 17:14

Chyba doszedł tylko jeden nowy przepis - placek dyniowy, sim uczy się go automatycznie po osiągnięciu bodaj 5 poziomu gotowania.

zły chipsik wrogar 31.12.2012 21:16

Jak zamrozić sima?bo simka która chce zamrozić chodzi w stroju kąpielowym [oczywiscie na dworzu]i ma nastrojnik szczekające zęby i jak mam nastrójnik o zamrożeniu to simka ma niebieską skóre ale nie upada na ziemię a jak sie konczy czas nastrójnika to simka ma normalna skóre i nie jest zamrożona jak te simke zamrozić nie ma cechy ''uwielbia zimno' a ni nic podobnego pomocy!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:09.