![]() |
Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - proste pytania i odpowiedzi
Valerie Vidal oryginalnie nie jest syreną. Ariel też syreną nie jest. Prócz Tritona są jeszcze:
Mia Azul Salty Seaforth Maya Ocean |
błagam niech mi ktoś powie co mam zrobić:( dopiero co kupiłam grę i jak chce ją zapisać wyświetla mi się komunikat: " nie możesz zapisać gry ani edytować miasta kiedy twoja rodzina podróżuje". tylko, że wszyscy moi simowie są wtedy w domu. jak mam wyłączyć to podróżowanie?
|
Może przydałoby się zresetować miasto Master Controllerem, o ile go masz.
|
Czy jeśli, używając opcji przeprowadzki z np. telefonu, przeprowadzę rodzinę Simów z miasta A do miasta B, to stracę miasto A i Simów z niego?
|
Tak, stracisz ich. Chyba, że masz moda NRaas Traveler. Zdaje się, że on pozwala na powrót, ale szczegółów nie znam, bo nigdy go nie miałam.
|
Ech, to słabo. :/ No ale dzięki za odpowiedź. :)
|
Gdzieś wyczytałam, że rekin zaatakuje mnie dopiero po rozzłoszczeniu go czyli obserwowaniu. To oznacza,że mogę koło niego pływać i zdobywać skarby? I są szanse, że po rozzłoszczeniu go pżeżyje?
|
Kiedy zobaczysz, że się zbliża, odpłyń od niego i chowaj się za skałami. Po chwili odpłynie. Nie potrzeba kontaktu wzrokowego, żeby zaatakował, a przynajmniej u mnie w grze nie potrzebował, choć też od razu się na sima z zębiskami nie rzuci :) Lepiej po prostu go unikać. Atak rekina oczywiście można przeżyć :) Syreny nie zaatakuje.
|
Dzięki!! Będę unikała :smile:
Czy można wziąść kurs z dziedziny nurkowania? A jak tak to gdzie? Proszę o pomoc! Gdzie mogę znaleźć syrenę nurkuje w skalistego rafie i nic. @Kędziorek: Nie pisz posta pod postem |
Można, chyba w ośrodku naukowym. PS Nie pisz posta pod postem, bo administracja się za Ciebie weźmie ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:16. |