![]() |
Odp: The Sims 2 Ultimate Collections - problemy
A używasz boolPropa? Bo u mnie to było coś takiego, że Simowie się resetowali podczas wykonywania jakieś czynności. Używałam wtedy boolPropa jak typowy użytkownik, który zachłysnął się "nowością" :D. Tzn wpisałam go w konsolę.
|
Zacznijmy od tego,że od czasu zainstalowania (czyli tak de facto od wczoraj) w konsoli w masowych ilościach pojawiały się ,,exit" oraz ,,moveobjects on/off" do zrobienia podwójnych kolumienek,więc nie :D
|
Gra wyłącza się, gdy sim chce zadzwonić do innej osoby. Może być to spowodowane dużą ilością znajomych?
|
Ile masz simów w otoczeniu?
|
Cytat:
|
Gra nie pokazuje mi rzeczy dodanych przeze mnie ale tylko do trybu rodziny, w sensie makijaży, włosów itd. Wszystko pobrane do trybu kupowania działa, miał tak ktoś? Mam zainstalowany CEP, simy oryginalne z Origina :D
|
Ale się nie znajduje. A gdybym zainstalowałaThe Sims Na Studiach z płyty, wszystko by się rozwiązało, czy byłby to osobny plik? Gra z Origin odpada, bo jednak wiem, co mówię.
|
Mam taki problem, że Warsztat mi się nie chce włączyć. Można to jakoś naprawić bez reinstalki?
|
Usuń pliki Accessory.cache i Groups.cache w folderze, który znajduje się w moich dokumenatch.
|
Dopiero zauważyłam odpowiedź, no i to działa tylko w przypadku gry, w przypadku Warsztatu już nie.
Ale mam kolejny problem, tym razem nie mogę uruchomić UC, bo nie wykrywa zainstalowanego The Sims 2, a winowajca chyba jest czyszczenie rejestru. Czy można coś zrobić innego oprócz przywracania rejestru? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:44. |