TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Malfurion 25.09.2014 15:00

Odp: Forumowa Mafia IV

PP, oba :) W poprzednich edycjach wzor sie powtarzal, wiec czemu teraz mialoby byc inaczej? :)

Pink Panther 25.09.2014 15:01

Genesis, ale role są losowane, więc nie ma co sugerować się jakimiś wzorami.

Rainbow 25.09.2014 15:03

ja jeszcze chciałabym obstawić Lunę. tak samo robiła Diana [chyba] w poprzedniej edycji, kiedy była mafiozem - takie niewiniątko udaje, coś tam napisała, strzela sobie tak w byle kogo [tak bez argumentu, bo tak], gada coś, że "ona sie nie zna". choć nie mówie że tak jest na 100%, moze faktycznie sie nie znac xD

a, no i tak rozkminiłam że PP na pewno nie jest cattanim, bo w pierwszej kolejności sprawdziłby mnie lub SPC [bo tak poleciały oskarzenia od niego]. jakby sprawdził któreś z nas to by nas próbował jakos przekonac ze to jest slepy strzał.

SPC pewnie mafiozem nie bedzie, bo sie za bardzo wychyla imo. a mafiozi działają asekuracyjnie, ważą sobie słowa zeby sie nie sypnąć. mafiozi raczej nie 'pyskują' [choć całkiem możliwe jest, ze tym razem zmienili sobie taktykę xD ]

Shiver strasznie się elastyczny zrobiłeś :) "zdecydujmy sie w końcu, zagłosujmy na jedną osobę" [super, jak wszyscy zagłosujemy na jedną osobę, to wiadome, ze ukatrupimy mieszkańca, bo mafia na swojego głosować nie będzie], "obstawiałbym Apo" - bo [przyjmujac hipotetycznie, ze jesteś w mafii ] wiesz, ze ja nie jestem mafiozą, wiec ustosunkowujesz się do zdania PP [który niewiadomo skąd wybździł sobie że jestem mafią] i tego, że coraz wiecej osób chce na mnie głosowac.

no właśnie - to jest bez sensu. im wiecej osób chce głosować na jedna osobę, tym bardziej prawdopodobne jest to, ze ona nie jest w mafii. moze niech kazdy teraz napisze na kogo głosuje? [choc to troche durne co prawda bo mafia bedzie wszystko wiedziała]

mam nadzieje, ze napisałam dość zrozumiale :P bo cos sie nie moge skupić ostatnio xd

Malfurion 25.09.2014 15:03

Lepsze to niz oskarzanie sie bez jakichkolwiek argumentow :) A szansa na to, ze ktos jest (z redakcji ofc) i tak jest spora ;)

Mroczny Pan Skromności 25.09.2014 15:18

Okej, ja już mam swojego "faworyta" do zagłosowania, ale kto to jest, dowiecie się po głosowaniu xD I Wam też radzę na razie się tak nie umawiać, bo to nie ma większego sensu, a tylko ułatwia mafii zadanie :P

Rainbow 25.09.2014 15:21

wlasnie, wiec w sumie lepiej nie mówcie na kogo głosujecie. zagłosujcie póki co tak, jak wam serce podpowiada xD i nie kierujcie sie innymi

Malfurion 25.09.2014 15:25

Ja juz powiedzialem na kogo zaglosuje i tego sie bede trzymac ;)

konformistyczny lodzik 25.09.2014 15:25

mi tam nie ma kto nic ułatwiać :D

Pink Panther 25.09.2014 15:31

Macie rację. Niech tym razem zadecyduje los :D

Więc nie mówimy póki co, na kogo głosujemy?

Cytryśnia 25.09.2014 15:35

Tak chyba będzie lepiej. Potem, po głosowaniu będziemy mogli przeanalizować je (tj. głosowanie :|), bo tak to wszyscy zbiorą się na jednego i znów żadnego punktu zaczepienia

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:48.