![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Kup dzieciom rower : D.Będą 2x szybciej jeździć ze szkoły (chyba,że odwozi i przywozi je bus szkolny,to nie wiem).A co do koncertów to nie wiem,u mnie koncert trwa około 40 minut-godzina simowa.CHYBA ^ ^.
|
U mnie zawsze dzieci są zawożone DO szkoły autobusem szkolnym, a ze szkoły rowerem, chociaż wcale nie posiadają roweru...
|
Biedne dzieci ;x , nawet roweru nie mają xD
Ja rzadko gram dziećmi (zmieni się to od Pokoleń),a,więc nic prawie o dzieciach nie wiem ;p |
Hejka! Pytanie może i głupie, ale co tam xD
Gdzie wypakowywać pliki z gotowymi simami, bo ja je wypakowuję jak zwykły plik package, a potem patrzę w tworzeniu i pffff nie ma :( |
Cytat:
Ciekawe czy jest jakiś mod, żeby ten upływ czasu spowolnić? |
Searle,a co dopiero kąpiel z bąbelkami.2-3 simowe godziny ? =.= To przecież bez sensu.Mogli by właśnie takiego moda stworzyć,niektórym o wiele ułatwił by rozgrywkę ;s
|
@up. No dokładnie. Ja się obawiam, że przez to dodatek Pokolenia nie będzie taki fajny, bo zanim dzieciak wróci ze szkoły, odrobi lekcje, zje coś, to nie będzie miał czasu nawet do domku na drzewie wejść, bo będzie już późno, a wskaźnik energii będzie czerwony :/
|
Nie, oni mieszkają bardzo blisko szkoły, w tym największym domu z czterema sypialniami i jedną łazienką. Chyba będą wracać taksówką, bo to nastolatki
|
Moje simy jak wracają ze szkoły to im to trochę zajmuje. Ale zdecydowanie czas biegnie za szybko przez co zdarzało się że moje simy nie zdążyły odrobić lekcji.
|
Moje simy nigdy nie odrabiają lekcji w domu :P Zawsze w szkole, przed lekcjami. Nie ma za to żadnej kary czy gorszej oceny, a jest to duża oszczędność czasu, energii i paska zabawy u dziecka
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:21. |