TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Porando 03.05.2011 19:58

Odp: Pytania i odpowiedzi

Kup dzieciom rower : D.Będą 2x szybciej jeździć ze szkoły (chyba,że odwozi i przywozi je bus szkolny,to nie wiem).A co do koncertów to nie wiem,u mnie koncert trwa około 40 minut-godzina simowa.CHYBA ^ ^.

Owl Finch 03.05.2011 21:17

U mnie zawsze dzieci są zawożone DO szkoły autobusem szkolnym, a ze szkoły rowerem, chociaż wcale nie posiadają roweru...

Porando 04.05.2011 04:10

Biedne dzieci ;x , nawet roweru nie mają xD
Ja rzadko gram dziećmi (zmieni się to od Pokoleń),a,więc nic prawie o dzieciach nie wiem ;p

Coccinelle 04.05.2011 09:50

Hejka! Pytanie może i głupie, ale co tam xD

Gdzie wypakowywać pliki z gotowymi simami, bo ja je wypakowuję jak zwykły plik package, a potem patrzę w tworzeniu i pffff nie ma :(

Searle 04.05.2011 10:12

Cytat:

Napisał Gralladina (Post 1395560)
Mam dwa pytanka. Jedno dotyczy powrotu nastolatka ze szkoły, niby kończą o 14.00, ale powrót zajmuje im godzinę. To normalne? Drugie dotyczy koncertu. Jak idzie mój Sim, to trwa nie więcej niż 20 Simowych minut. To też normalne?

W ogóle to z tym zegarem w trójce jest jakaś tragedia. Czas zdecydowanie za szybko biegnie. Żeby jeść przez ponad godzinę? Głupie to jest.
Ciekawe czy jest jakiś mod, żeby ten upływ czasu spowolnić?

Porando 04.05.2011 10:46

Searle,a co dopiero kąpiel z bąbelkami.2-3 simowe godziny ? =.= To przecież bez sensu.Mogli by właśnie takiego moda stworzyć,niektórym o wiele ułatwił by rozgrywkę ;s

Searle 04.05.2011 14:53

@up. No dokładnie. Ja się obawiam, że przez to dodatek Pokolenia nie będzie taki fajny, bo zanim dzieciak wróci ze szkoły, odrobi lekcje, zje coś, to nie będzie miał czasu nawet do domku na drzewie wejść, bo będzie już późno, a wskaźnik energii będzie czerwony :/

Czyniąca_Hałas 04.05.2011 16:35

Nie, oni mieszkają bardzo blisko szkoły, w tym największym domu z czterema sypialniami i jedną łazienką. Chyba będą wracać taksówką, bo to nastolatki

miłośniczka zwierząt 10.05.2011 19:45

Moje simy jak wracają ze szkoły to im to trochę zajmuje. Ale zdecydowanie czas biegnie za szybko przez co zdarzało się że moje simy nie zdążyły odrobić lekcji.

Owl Finch 11.05.2011 04:09

Moje simy nigdy nie odrabiają lekcji w domu :P Zawsze w szkole, przed lekcjami. Nie ma za to żadnej kary czy gorszej oceny, a jest to duża oszczędność czasu, energii i paska zabawy u dziecka

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:21.