![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Z tą zmywarką i pralką, to moim zdaniem jest lekko naciągane. Naprawdę bez tego nie da się grać? Nie przesadzajmy.
Ekrany ładowania jednemu graczowi będą przeszkadzały, innemu nie. W dwójce były długie ekrany ładowania, a i tak grało się świetnie. W trójce nie było ekranów, ale gra tak zamulała się przy wczytywaniu mebli, że już lepszy byłby ekran wczytywania ;P Edycja: Na Dotsim pojawia się sporo informacji na temat gry, bo ktoś tam już gra. Między innymi możecie zobaczyć jakie osiągnięcia będą do zdobycia w grze. Ja już tego nie czytam, bo nie chcę sobie popsuć przyjemności z odkrywania gry, ale może ktoś ma ochotę się z tym zapoznać :) |
Naciągane? Po prostu ludziom nie podoba się, że tego nie ma. Nie widzę w tym nic dziwnego, a i nie pamiętam też, żeby ktoś pisał, że gra bez pralki nie uruchamia się czy coś.
|
Jest dużo braków między innymi, że sim wstając z łóżka odrazu go ściele więc wycięta opcja pościel łóżko xd lub nie ma stacjonarnego telefonu ale gra się przyjemnie. Już nie spotkamy się z tym, że sim zatnie się przez innego sima. Ja jestem zadowolony pomimo, że tych przedmiotów różnej funkcjonalności mogło by być więcej. Zaczynając budować w sims 4 czułem się jakbym to w simsach robił pierwszy raz xd
|
Cytat:
|
Caesum dlatego właśnie napisałam, że "moim zdaniem" ;P
wenon dzięki za odpowiedź :) Mrufka jak to, gra "wywala i zacina"? Czy tylko na słabszych komputerach czy w ogóle? |
Cytat:
PS do potencjalnych "demo testerów": Gra ma nowy EA Core i SecuROM. więc zapomnijcie o tym przez jakiś czas. Może dzień, tydzień, może tygodnie, może nawet miesiąc. Stuff's being worked on. |
Cytat:
|
Weźcie pokażcie te dzieciaki. :O
nie chce dawać do newsu to daje tutaj kilka ciekawostek w TS4 |
Właśnie urodziły mi się bliźniaki pomimo, że liczyłem, że to będzie jedno dziecko :c i te bliźniaki bardzo różnią się kolorem skóry, jedno blade a drugie ciemnie jak latynos, dziwne bo mama i tata są biali xd
|
wenon czy na pewno tata jest tatą? Może mama ma znajomego Latynosa o którym nie wiesz ;P
A tak serio, to takie rzeczy nawet w trójce się nie zdarzały. Może dziecko ma latynoskich przodków? Jeśli nie to mamy kolejny błąd. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:43. |