TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Irbis 02.09.2014 10:39

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Z tą zmywarką i pralką, to moim zdaniem jest lekko naciągane. Naprawdę bez tego nie da się grać? Nie przesadzajmy.

Ekrany ładowania jednemu graczowi będą przeszkadzały, innemu nie. W dwójce były długie ekrany ładowania, a i tak grało się świetnie. W trójce nie było ekranów, ale gra tak zamulała się przy wczytywaniu mebli, że już lepszy byłby ekran wczytywania ;P

Edycja: Na Dotsim pojawia się sporo informacji na temat gry, bo ktoś tam już gra. Między innymi możecie zobaczyć jakie osiągnięcia będą do zdobycia w grze. Ja już tego nie czytam, bo nie chcę sobie popsuć przyjemności z odkrywania gry, ale może ktoś ma ochotę się z tym zapoznać :)

Caesum 02.09.2014 10:42

Naciągane? Po prostu ludziom nie podoba się, że tego nie ma. Nie widzę w tym nic dziwnego, a i nie pamiętam też, żeby ktoś pisał, że gra bez pralki nie uruchamia się czy coś.

wenon 02.09.2014 10:46

Jest dużo braków między innymi, że sim wstając z łóżka odrazu go ściele więc wycięta opcja pościel łóżko xd lub nie ma stacjonarnego telefonu ale gra się przyjemnie. Już nie spotkamy się z tym, że sim zatnie się przez innego sima. Ja jestem zadowolony pomimo, że tych przedmiotów różnej funkcjonalności mogło by być więcej. Zaczynając budować w sims 4 czułem się jakbym to w simsach robił pierwszy raz xd

Mrufka 02.09.2014 10:47

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1830653)
Z tą zmywarką i pralką, to moim zdaniem jest lekko naciągane. Naprawdę bez tego nie da się grać? Nie przesadzajmy.

Ja nie narzekam i nie oceniam, bo mieszkam w Nowej Zelandii i tu gra dopiero bedzie 5tego... czytam tylko opinie innych graczy, a sama jestem oczywiscie ciekawa. Moze warto bylo stracic zmywarke i auta na korzysc ciekawych interakcji czy emocji, ale z tego co widze, to ekrany ladowania wcale nie pomogly, bo gra juz wywala i zacina,mam nadzieje, ze nie bedzie jednak tak zle. Nie da sie ukryc, ze generalnie ludzie sa zawiedzeni :(

Irbis 02.09.2014 10:51

Caesum dlatego właśnie napisałam, że "moim zdaniem" ;P

wenon dzięki za odpowiedź :)

Mrufka jak to, gra "wywala i zacina"? Czy tylko na słabszych komputerach czy w ogóle?

boisz_sie_aes 02.09.2014 10:53

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1830649)
wenon powiedz, czy faktycznie nie ma drzewa genealogicznego? Jeśli nie ma, to czy zostało ono czymś zastąpione?

Nie ma.

PS do potencjalnych "demo testerów": Gra ma nowy EA Core i SecuROM. więc zapomnijcie o tym przez jakiś czas. Może dzień, tydzień, może tygodnie, może nawet miesiąc. Stuff's being worked on.

Mrufka 02.09.2014 10:56

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1830657)
Caesum dlatego właśnie napisałam, że "moim zdaniem" ;P

wenon dzięki za odpowiedź :)

Mrufka jak to, gra "wywala i zacina"? Czy tylko na słabszych komputerach czy w ogóle?

Wiem to z komentarzy ludzi na FB. Dziewczyna pisala, ze zapauzowala gre, odeszla cos zrobic w kuchni, wlaczyla gre i wywalilo jej do systemu, chociaz komputer ma szybki. Ale na jej i moze jeszcze jednej podobnej opini nie mozna sie chyba wzorowac i zamartwiac. Zdjecia niemowlakow powykrzywianych jak potworki juz pojawily sie na necie, pewnie bedzie to pierwsza rzecz do poprawki w pierwszym patchu :) Ktos inny jednak wspomnial, ze nie ma masy przedmiotow, interfejs jest BARDZO rozny od poprzednich czesci i trzeba sie przyzwyczaic, ale za to bardzo da sie odczuc roznorodnosc simow i ich charakterow i to jest fajne. Czekam na wiecej opinii :)

ajkus 02.09.2014 11:31

Weźcie pokażcie te dzieciaki. :O
nie chce dawać do newsu to daje tutaj kilka ciekawostek w TS4

wenon 02.09.2014 12:07

Właśnie urodziły mi się bliźniaki pomimo, że liczyłem, że to będzie jedno dziecko :c i te bliźniaki bardzo różnią się kolorem skóry, jedno blade a drugie ciemnie jak latynos, dziwne bo mama i tata są biali xd

Irbis 02.09.2014 12:12

wenon czy na pewno tata jest tatą? Może mama ma znajomego Latynosa o którym nie wiesz ;P

A tak serio, to takie rzeczy nawet w trójce się nie zdarzały. Może dziecko ma latynoskich przodków? Jeśli nie to mamy kolejny błąd.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:43.