![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
kijowe te dziewczyny, nawet tego się nie da oglądać ;/
|
Strasznie gadają, no ale przynajmniej człowiek widzi jak to wygląda. Tylko trochę to niesprawiedliwe, że jedni juz moga grać, a inni musza czekać :P Mówię o tych z Polski oczywiście.
|
ja mam wersje premium, ale czekam na chłopaka, który mi ją dowiezie! :D
|
-dziendobry, przyszly juz moze nowe simsy?
-przyszly nowe simsy? -tak, ale dopiero od 4tego w sprzedaży No kurde od kiedy? why? ;-; |
Sprzedają zgodnie z datą premiery w Polsce. Nie widzę w tym niczego dziwnego.
|
Cytat:
Ponadto dawno już pisałam, że dopiero gdy zagramy w grę przekonamy się jaka jest naprawdę. A to, że mi się więcej rzeczy podoba niż nie podoba to chyba nic złego, uważam wręcz, że mam szczęście, bo będę mogła bardziej cieszyć się grą niż gracze, którzy ciągle szukają jej wad :) Dostrzegam wady gry jednak postanowiłam skupić się na jej zaletach i takie podejście do tej gry najbardziej mi odpowiada :) |
Cytat:
|
krewetka gra jest na półkach, ale czy można po zakupie od razu ją uruchomić, czy jednak trzeba poczekać do 4 września? Ja zamówiłam w "Media Markt" i też jeszcze nie dostałam informacji, że gra jest dostępna. Ale w sumie co za problem anulować zamówienie i podjechać do Empiku :D
|
Cytat:
|
Pewnie i tak trzeba poczekać. W końcu przy instalacji potrzebne jest połączenie z Origin, a oni nie aktywują gry przed premierą. Można niby kombinować, ale po co? Dwóch dni nie usiedzicie? :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:01. |