TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

ajkus 02.09.2014 15:54

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

kijowe te dziewczyny, nawet tego się nie da oglądać ;/

eyvee 02.09.2014 15:56

Strasznie gadają, no ale przynajmniej człowiek widzi jak to wygląda. Tylko trochę to niesprawiedliwe, że jedni juz moga grać, a inni musza czekać :P Mówię o tych z Polski oczywiście.

ajkus 02.09.2014 16:19

ja mam wersje premium, ale czekam na chłopaka, który mi ją dowiezie! :D

Lubie 02.09.2014 16:49

-dziendobry, przyszly juz moze nowe simsy?
-przyszly nowe simsy?
-tak, ale dopiero od 4tego w sprzedaży

No kurde od kiedy? why? ;-;

boisz_sie_aes 02.09.2014 17:08

Sprzedają zgodnie z datą premiery w Polsce. Nie widzę w tym niczego dziwnego.

Irbis 02.09.2014 17:26

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1830672)
Irbis sory, ale tak jak Ty krytykujesz zbytnich hejterów tak ja muszę napisać, że na każdej stronie tylko wychwalasz czwórkę, też w nią nie grałaś tak jak Ci hejtujący więc jak już to bądźmy sprawiedliwi wszyscy ;)

Przejrzałam część swoich postów i wybacz, ale muszę się z Tobą nie zgodzić. Nie wychwalam gry, a już na pewno nie na każdej stronie ;P Owszem, wielokrotnie wyrażałam swoje zadowolenie z tego jak wygląda gra i jakie opcje się w niej pojawią, ale zawsze miałam do tego podstawę w postaci zdjęć lub filmików. Po prostu widziałam coś i jak mi się podobało pisałam o tym. To coś zupełnie innego niż wypisywanie w kółko, że gra jest beznadziejna, przy czym najbardziej chodziło mi o to że pisane są ciągle te same teksty, aż do znudzenia, co jednoznaczne jest z zaśmiecaniem forum.
Ponadto dawno już pisałam, że dopiero gdy zagramy w grę przekonamy się jaka jest naprawdę.
A to, że mi się więcej rzeczy podoba niż nie podoba to chyba nic złego, uważam wręcz, że mam szczęście, bo będę mogła bardziej cieszyć się grą niż gracze, którzy ciągle szukają jej wad :)
Dostrzegam wady gry jednak postanowiłam skupić się na jej zaletach i takie podejście do tej gry najbardziej mi odpowiada :)

Lubie 02.09.2014 17:29

Cytat:

Napisał boisz_sie_aes (Post 1830761)
Sprzedają zgodnie z datą premiery w Polsce. Nie widzę w tym niczego dziwnego.

Tylko że inne sklepy nie mają z tym problemu. Tylko w tym jednym sklepie tak jest. W empikach gra już jest wystawiona na półki.

Irbis 02.09.2014 17:40

krewetka gra jest na półkach, ale czy można po zakupie od razu ją uruchomić, czy jednak trzeba poczekać do 4 września? Ja zamówiłam w "Media Markt" i też jeszcze nie dostałam informacji, że gra jest dostępna. Ale w sumie co za problem anulować zamówienie i podjechać do Empiku :D

Lubie 02.09.2014 17:41

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1830767)
krewetka gra jest na półkach, ale czy można po zakupie od razu ją uruchomić, czy jednak trzeba poczekać do 4 września? Ja zamówiłam w "Media Markt" i też jeszcze nie dostałam informacji, że gra jest dostępna. Ale w sumie co za problem anulować zamówienie i podjechać do Empiku :D

wystarczy pobrać amerykańskiego origina, wtedy możesz już grać.

Agor-ia 02.09.2014 17:42

Pewnie i tak trzeba poczekać. W końcu przy instalacji potrzebne jest połączenie z Origin, a oni nie aktywują gry przed premierą. Można niby kombinować, ale po co? Dwóch dni nie usiedzicie? :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:01.