![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
ja tam wole poczekac az tu w sklepach beda dostepne, do Media Markt mam blisko wiec lepiej kupic pewny oryginalny dodatek niz z allegro i zeby wyslali zamiast plytki ziemniaki lub wersje Demo :P
|
Einarr, wstawiliśmy posty o tej samej godzinie :D Śmiesznie. Ja ściągnę DEMO i też nie uważam, żeby mi to miało popsuć rozrywkę. Przynajmniej obejrzę sobie u siebie zwierzaki.
@UP, ja kupuję na Allegro od lat i jeszcze nigdy nie przysłano mi towaru innego niż w opisie. Raz tylko czekałam z miesiąc za dostawą, ale to nawet nie gry, tylko drabinki do basenu. Allegro jest pewne, nie ma co się martwić. No ale gdybym miała blisko tani sklep z grami to wolałabym tak kupić. |
anka91 na Allegro tez jest originalna gra. A ziemniaki ci na pewno nie wysla.
|
no dobrze niech jest oryginalna ale nawet jakbym zamowila to zanim by do mnie doszla to bym zdazyla kupic ją tu w sklepie :)
|
Ja na Allegro gdy żadko kupuje, ale np. jakies trampki, bluzy czy coś to moge kupić. A ona nie dojdzie przez nmiesiąc. Zalezy gdzie kupujesz, daleko czy blisko. Może nawet w 1 dzień dotrzec.
|
heh watpie zeby do Dusseldorfu doszla tak predko ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
no racja ale jak brat zamawial mi maszyne do paznokci i akryle to czekalam ok 2 tygodni chociaz to szlo z Poznania do Starogardu Gdanskiego, temu wole nie wierzyc allegro, wole dotknąc cos zanim to kupie ;)
Pół biedy, że Simsy w wersji europejskiej są też po polsku Możesz kupić u siebie i masz tylko "okładkę zagraniczną". - wiem wiem ze maja zagraniczna bo inne doatki tez mam tu kupione a gra jest po polsku i wgl temu poczekam i kupie w sklepie premeiera juz niedlugo :) |
Strasznie wygląda interakcja z gryzoniem, zobaczcie sami;
http://www.youtube.com/watch?v=KCIJ5...layer_embedded |
Ludzie są różni. Mi jest wygodnie z Allegro. Po prostu zawsze patrzę na opinie o sprzedającym, jeśli jest sporo złych to raczej tego sprzedawcę omijam. Wszystkie moje Simsy, poza IwP mam z Allegro i nie narzekam.
EDIT: No faktycznie ten chomik tak średnio im wyszedł. A to widzieliście? http://www.youtube.com/watch?v=lhEA6LHl-os&NR=1 EDIT 2: Przejrzyjcie sobie filmiki tego wstawiającego, od chomika i psów. Są tam jeszcze filmiki z interakcjami między klaczą a źrebakiem. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:59. |