![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Czy ktoś mógłby napisać jak zostało kreślone pokrewieństwo między simami skoro nie ma drzewka?
Skąd simy wiedzą kto jest ich ciotką, a kto pradziadkiem?* edit: *Źle zadałam pytanie :P Chodzi mi tu o to czy jest jakieś szczegółowe oznaczenie (np. szwagier, macocha) w panelu znajomości tak jak to było w TS3? |
Grunt byś ty wiedziała kto jest kim. Poza tym brak drzewka nie oznacza braku relacji i pokrewieństwa.
|
Drzewko przecież było dla graczy, a nie dla simów. Pewnie rozpoznają krewnych tak samo, jak w poprzednich częściach gry :P
|
Czy ktoś jest jeszcze w stanie podesłać jakieś screeny jak Kosia? Byłoby fajnie coś luknąć.
|
|
Cytat:
Nie twierdzę, że oznacza i pewnie simy "rozpoznają krewnych tak samo, jak w poprzednich częściach gry" jak zasugerowała Agor-ia. Jednak chciałabym to wiedzieć dla siebie i widzieć jakieś oznaczenie w stylu 'babcia sima Zdzisiek' itp, bo pamięć z wiekiem już nie ta... :D Ogólnie mam jakiś sentyment do tych nieszczęsnych drzewek. Zawsze można sobie było takie otworzyć i przypomnieć kto był pra-pra-pra jakiegoś sima. :rolleyes: A teraz tego nie ma. Nie to, że zaraz zacznę gromy ciskać, bo mi drzewka zabrali - to w końcu nie jest najistotniejszy element rozgrywki. Wszyscy wiem, że zostały wycięte ważniejsze rzeczy :P |
Mi też szkoda trochę tych drzewek.Ale może moda ludzie stworzą na to?
|
Ja sobie nie wyobrażam bez drzewka, czasem wklejam do neta screena z drzewka, żeby się pochwalić, jaką mam dużą familię, a tu wtopa, mogę sobie najwyżej rozrysować to na kartce... :(
|
Bez obaw, dojdzie w DLC.
|
jakie urocze niemowlę. :)
http://furious-flutter.tumblr.com/po...hes-i-love-how |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:03. |