![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak radzicie sobie ze zbyt muskularną sylwetką Waszych Simów?
Moja simka osiągnęła wiek młodej dorosłej i porobiły się jej takie mięśnie, że sam Pudzian by pozazdrościł. Próbowałam wpisywać testingcheatsenabledtrue i edytować ją w CAS aczkolwiek wtedy po każdej zmianie ubrania jej sylwetka powraca. Próbowałam też ją 'utuczyć', a następnie ćwiczyć wytrzymałościowo, ale niestety waga spadała, natomiast mięśnie nie. Jest na to jakiś sposób lub kod czy po prostu muszę czekać aż będe miała wystarczająco punktów życiowych by kupić modyfikatora sylwetki? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
sim nie ma interakcji i nie chce spać
Ostatnio, gdy klikam na innego sima nic się nie pojawia. Nie ma tych interakcji, nie ma nic. Tak samo sim nie może iść spać - niby się przebierają w piżame i kładzie do łóżka ale od razu wstaje. był y chinach i nie wiem czy to klatwa czy aktualizacja to spowodowała. wie ktoś co z tym mozna zrobic
|
czarnapuma Spróbuj zresetować sima
|
Jest jakiś kod lub mod na edytowanie drzewa genologicznego w czasie gry?
|
Cytat:
|
Kliknij na sima któremu chcesz kogoś dodać/usunąć z/do drzewa i teraz nie pamiętam czy opcje podstawowe czy zaawansowane, w każdym bądź razie gdzieś będzie opcja 'Rodzina', wybierz ją i tam można wybrać rodzica lub dziecko.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:16. |