![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Straszna ta interakcja, wgl jak można świnke morska schowac do kieszeni ;) bynajmniej klatka dla niej zapowiada sie fajnie :D
No tak samo moj brat zawsze patrzy na takie opinie ale jak juz pisalas ludzie sa rozni wiec ja naleze do tych ktorzy wola widziec i dotknac cos zanim to kupia :P tu sa Screenshots'y z nowego dodatku :) http://www.youtube.com/watch?v=b__uly41Rbs&NR=1 takze zapowaidają sie świetnie |
|
bardzo stare te zdjęcia :(
W Nowościach dałem parę nowszych zdjęć. |
Na jednym z tych filmików widać rodzącą klacz. Właściwie, to nie wiadomo jak sam poród wygląda, ale dzieciak się śmiesznie pojawia. Widać też klacz karmiącą młode.
|
jakie słodkie te koniki, ciekawe czy parecele beda wieksze w tym dodatku bo nie wiem jak pomieszcze tyle roznych zwierzakow u siebie ;)
|
Cytat:
|
dokladnie mogli pokazac koty, mogli tez pokazac gdzie szukac jednorozców i tych gadow no i czy np przy chwytaniu zwierzaka bedzie cos jak przy łapaniu motyli, że np po 1 probie schwytania złapie sie zwierza czy ucieknie, no i jestem tez ciekawa co z jeleniami, czy je tez da sie złapac, ale pewnie beda tylko "ozdobą" jak gołębie
|
Jak dla mnie psy są bardzo ładne i mają super interakcje między sobą:) koniki też są super :)
|
A tak z ciekawości, wiadomo kiedy dokładnie wypuszczą to demo, a dokładniej - czy je w ogóle wypuszczą? ;)
Dziękuję, Olafie :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:18. |