![]() |
The Sims 3 na innych komputerach
witam...chciałem się was zapytać czy ta wersja TS umożliwia np.spotkania swoich rodzin?mam zainstalowaną tą wersję i właśnie chciałbym aby kuzyn zainstalował ją także u siebie i żebyśmy mogli się spotkać swoimi simami...on u siebie na komp a ja u siebie ...jest to możliwe? proszę o szybkie odpowiedzi :)
|
Odp: Pytania i odpowiedzi
Gra nie oferuje rozgrywki multiplayer'owej.
Więc nie. |
jak wyhodować drzewko z pieniędzmi ?
|
Drzewko pieniężne ?
W trójce to nie wiem czy w ogóle można, ale w dwójce miałem je ( poprzez kody XD) |
Cytat:
Szukaj Specjalnych,Rzadkich lub Unikalnych nasion i je sadz.Ktores z nich to drzewko pieniezne Dla leniuchow: Wpisujemy testingcheatsenabled true a nastepnie buydebug on W dziale kupowania dojdzie kategoria (?) i wchodzimy w sekcje roslinna i tam sa wszystkie rosliny ktore mozemy posadzic bez zbierania nasion ani posiadania umiejetnosci ogrodniczych |
Ja znalazłem te nasiono blisko ośrodka naukowego... Nie wiem czemu, ale tam są same dziwne nasiona. :D
|
Ok poszukam a jak nie znajdę to za pomocą kodu a mam jeszcze jedno pytanie czy u was też jest tak że jak nastolatek dorasta na młodego dorosłego to ma tylko 4 cechy ?
|
Czasem się zdarza, ale można to bez kodu poprawić, co prawda marnując punkty życiowe czy jakkolwiek się to nazywa. Kosztuje prawie na pewno 20 tys pkt, ikonka z autem;) problemy wieku średniego czy coś. (dawno ie grałam przez syfne pokolenia, nie pamiętam dokładnie)
|
Sebi,ale wystarczy że będzie mieć nastolatek szóstke w szkole,to będzie opcja wyboru cech.a wpisujac kod "testingcheatsenabled true" i klikajac z shiftem na sima mozna zmienic/dodawac cechy
|
jak nauczyc sima który ma max na gitarze nowych kawałków ?! I czy sie da ?!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:25. |