![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Widziałem zdjęcia jak pies niesie gazetę, kot drapie wannę od środka, jak simka niosła kota pod ręką. Widziałem jak pies jakby trącał nosem papugę.
|
|
Acha! No to super! Wystarczy iść do szpitala. Napalam się jak nie wiem... Dzisiaj jest już 17 a 22 będzie to demo. Zobaczę na własne oczy, czy w grze są araby czy nie... Nie jestem zadowolona z rasy psów, collie mam nadzieję, że da się wydłużyć sierść i że to będzie jakoś wyglądać. Papugi wyglądają dobrze, na jednym zdjęciu dzieciak miał z nimi mnóstwo interakcji. To dobrze :D nawet bardzo dobrze.
|
anie, collie widziałem i był chyba długowłosy :)
A mi się rasy strasznie podobają, a najbardziej małe rasy, są śliczne :) No i duże rasy też nie są najgorsze :) Ale jednak widać dużą przepaść między zwierzakami trójkowymi, a dwójkowymi trójkowe są o wiele bardziej dopracowane :) |
Mi też się rasy podobają, poza tym collie właśnie. To moja ulubiona rasa i mam nadzieję, że w grze się będzie jakoś prezentować.
Ciekawy ten basen w kształcie kota... http://daily-sims.com/wp-content/upl...arc-a-chat.jpg |
OPERACJE PLASTYCZNE???!!! Wow, o tym nie wiedziałem. :O Ale super! Będę mógł zmieniać wygląd sima kiedy tylko chce! Mam nadzieje ze to nie kosztuje tak dużo :) i że sim będzię mógł korzystać z tej interakcji więcej niż tylko jeden raz :D
P.S. Przyjrzałem się bliżej i zauważyłem ze od 950 do 3 250 simoleonów :). |
Ceny są spore, z tego co widziałam, to któraś forma tej operacji kosztowała ponad 3000, więc tanie to nie będzie. Ale co za problem wpisać 3x kaching...
EDIT: I potwierdza się to o czym pisałam wcześniej, że nie trzeba mieć sklepu z edycji limitowanej, żeby kupować gadżety dla zwierząt, bo wystarczy wpisać BuyDebug on. |
Te operacje plastyczne bardziej pasowałyby do Po Zmroku, ale dobrze, że chociaż dali tutaj :P Jeszcze odsysanie tłuszczu by się takie legalne, bez modów przydało.
|
to bez edycji limitowanej nie będzie można kupować zabawek i gadżetów dla zwierząt ?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:36. |