![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Gdybym wiedziała wcześniej, że mi pójdzie prawdopodobnie na minimalnych to bym nie śledziła tych wszystkich newsów i zaoszczędziłabym wiele czasu, a tak... Tylko rozczarowanie.
|
Najpierw gra mi się zepsuła, gdy wchodziłem rodziną do domu, teraz moja simka ma swoją własną, permanentną cenzurę, a w tle roślinki migają tak, że oczy bolą. Za to multitask jest całkiem fajny. Ekrany ładowania są irytujące na maksa, oczekiwałem, że simka będzie mogła bez problemu wchodzić do mieszkań w podświecie, w którym mieszka, ale nie! Nawet przy pójściu do sąsiada gra zaczyna się ładować. To jest szczególnie irytujące zważywszy na to, że głównym elementem gameplayu czwórki jest odwiedzanie i przemieszczanie w świecie. No i gra ma strasznie rozmazane tekstury, mimo że wszystko mam ustawione na ultra.
|
Cytat:
|
Cytat:
Prawdę mówiąc Ja już grę mam, tyle że nie mogę jej jeszcze zainstalować (bo to jeszcze nie czwartek) i ta niepewność mnie dobija ;P Wyszłam z założenia, że skoro TS3 działa mi na wysokich ustawieniach to i TS4 pójdzie bez problemu. A teraz już sama nie wiem, bo szczerze mówiąc nie znam się na tym. |
Ja uważam, że jeżeli trójka działa na wysokich detalach, to czwórka też raczej powinna, przynajmniej podstawa. Sami widzicie, że gra jest okrojona graficznie (i nie tylko), raczej nie ma tam za bardzo co zamulać...
|
Cytat:
nVidia GeForce GTX 650 która lepsza, bo tego radeona nie ma :( |
Nie wiem jak wy ale ja juz wkońcu dokopałam się do gry (kochany empik) i juz znalazłam buga xd achacha i nie wiem jak to naprawić :P Simka poszła sie wysiusiać a tu pach, kratkowana cenzura nie chce zniknąć i teraz jest na cały dom rozszerzona xD Nawet jak wyłączyłam grę bug nadal jest buhahahaha...i po rodzince :P
|
Błąd dosyć popularny również w pirackich kopiach...
Polecam wyłączyć post processing effects w ustawieniach i jeszcze raz uruchomić grę. |
eyvee - witam w moim świecie. :P Mam to samo.
Cytat:
|
Dziś rano po instalacji patcha bug zniknął.
Teraz uruchomiłem grę ponownie i Chyba wykrakałem... Bo znowu się pojawił. Jak to przeszło fazę testów? :lol2: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:15. |