![]() |
|
Po pierwsze:ile ma Harry lat?(Na którym roku?). Po drugie rozumiem problem z maturą, ja też bym zawiesiła FS, po trzecie fajne efekty specjalne, po czwarte napisz, jakich słów uużył David do Malfoya ;P .
|
Super Fotostory! Baardzo fajne! Daje 10/10 ! Super fory i opisy IS COOL! I nie słuchaj tych że są załamani że tak rzadko piszesz bo masz racje nauka jest ważniejsz niż jakieś FS ! Jak to mówią "Ucz się Ucz bo nauka to potęgi klucz" :P :)
|
Cytat:
|
Jak widzę, autor długo się nie odzywał. Jeśli będzie chciał kontynowuać FS zgłosi się do mnie na PM. Tymczasem zamykam :cl1:
|
Odp: Harry Potter i żródło życia
Uprzejmie informuję, że dodałem nowe zdjęcia do pierwszego odcinka fotostory. Zapraszam do czytania i komentowania. :)
|
Cytat:
Hmm, pojawiły się tylko nowe zdjęcia, a jest wrażenie, jakbyśmy mieli całkiem nowe fotostory. Data przy poście wskazuje jednak 2005. Czuję się, jakby cofnięto mnie w czasie. :D Fotki są piękne, detale i kolory :love: Finalnie postaci również wyglądają super. Hermiona jest bardzo urocza. ✨ Powodzenia w dalszej pracy, Caesum. Będę czekać na kolejne odcinki! |
Diana, bardzo dziękuję za komentarz! Przyznam szczerze, że jestem całkiem zadowolony z efektu. Miałem bardzo dużo problemów przy robieniu zdjęć, bo fotostory jest z ciekawego okresu - już po wydaniu filmu Więzień Azkabanu, ale przed Czarą Ognia, przy czym jednocześnie z książek już po wydaniu Zakonu Feniksa, ale przed Księciem Półkrwi, w momencie którego dzieje się akcja tego fotostory. W związku z tym widzimy tu ciekawą "alternatywną rzeczywistość" powstałą w głowie autora czekającego na następne filmy i książki. :D Ostatecznie uznałem, że będę trzymał się wyglądu filmowego Więźnia Azkabanu i uszanuję wszelkie błędy w ciągłości historii - w końcu autor nie wiedział jeszcze, co JKR planowała w Księciu. :D
Anyway, uprzejmie informuję, że dodałem zdjęcia do drugiego odcinka! Zapraszam do czytania i oglądania. Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku! :D |
Oto i jestem w sekcji komentarzy, choć zajęło mi to nieco zbyt długą chwilę. 😶
Ciekawa jestem, dokąd dalej pójdzie akcja, bo na razie trudno to ocenić. Przecudowne zdjęcia, Caesum. Tutaj musiałeś ogromnie się napracować, zamek jest niesamowity! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:33. |
|