![]() |
Dzięki, ale tego też już próbowałam. I też nic z tego :( Nie wykluwa się :( Już wszystkiego chyba próbowałam. Czyli pewnie nie będę mieć smoka :( :( :( chciałabym wiedzieć, co jest nie tak :(
|
Ja niewiem jak ściągnąć te skiny smoków,pomóżcie!! :(
|
Cytat:
|
Ma muzykę, kołyszę go i przekręcam i nic. Nie ma najmniejszego zamiaru się wykluć. I sprawdzałam już z kilkoma jajkami na kilku działkach i w kilku dzielnicach i nic :(
|
a moj smoczek wyklul sie w sluchawkach :) to chyba nie ma nic do rzeczy
czekaj cierpliwie :P okolo północy sie powinien wykluc, jak nie to czekaj do nastepnej polnocy :D a moze smoczek ma zablokowane wyjscie? |
Jak mam ściągnąć te smoki z The Sims Kelsha?? :(
|
te kolorowe smoki sa platne :P
a darmowy, czarny :ph34r: jest tutaj kliknij na obrazek zeby sciagnac :D |
To to ja ściągnęłam ale mi widać nie czarnego tylko...niewidzilnego!!co mam rovbic??
|
weic wklejam przetlumaczony text z instrukcji :) :
instrukcja instalacji smoka: 1) stwórz folder "Skins" w ścieżce The Sims\ExpansionPack7 2) wklej tam wszystkie pliki .CMX, .SKN i .BMP a tego archiwum 3) Wklej pliki KE-BlackDragon2.iff oraz NPC_DragonBlack2.iff do folderu The Sims\ExpansionPack7 4) wklej plik DragonGlobals.iff do foledu The Sims\GameData\Global |
Ukasch a mógłbyś powiedziec jak się ściąga tego grzybka co daje magimony i czy morzna go zdobyć w grze????????
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:14. |