![]() |
SimPe
Cytat:
Moje pytanie: Dlaczego w SimPe nie ma dodatków z dodatku NŻ,a są z NS..? Instalowałam SimPe jak wgrałam na kompa Nocne Życie. To dlaczego tych objektów nie ma? |
Musiała być na randce. ;) Lub chociaż z kimś się spotkać albo na imprezie grupowej. Takie liściki dostaje się za super zabawę lub udaną randkę. Można też dostać czarny, śmierdzący list za koszmarną randkę. Wszystkie liściki przynosi listonosz/ka.
Ponadto, za randkę marzeń ukochany/na przynosi bukiet czerwonych róż pod drzwi. ;) Romantyczne. ;P |
To ja mam pytanie.....
Gdzies miałam taki kod że dzięki niemu można ustawić kąt nachylenia dachu itd. no i go zgubiłam. No i czy wie ktoś jaki to kod :P Wydaje mi się że on był w jakiejś gazecie o nż ale dobra ;p EDIT: A może mi się śniło xD |
Pliki Mdf i Mds?
Witam!
Mam pytanko gdzie mam umiescic pliki mdf i mds Mini Image? Zeby mi gra sie wkoncu odpalila :con: Pozdrawiam! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Można odwiedzać?
Ponieważ nie mam NŻ zadam to pytanie bo ciekawość mnie pożrea:D.Czy w NŻ można chodzić (odwiedzać) do kogoś innego??Np.do sąsiadów.
|
Nie można odwiedzać sąsiadów.
|
Mało osub na przyjęciu !
Wiecie ja mogę tylko zaprośić 2 osoby na imprę ! Czy jest jakiś kod ? Co można zrobić ???? :O
|
No, jak już masz ludzi pozapraszanych, to podzwoń do znajomych i będzie więcej ludzi ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:37. |