![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Mam pytanie: ile trzeba czekać żeby suczka urodziła młode? Kiedyś moja psinka zaszła w ciążę, i minęło kilka tygodni, a ona dalej nie rodziła.
|
2-3 dni, czasem 4. mi raz urodziła nawet po 5.
|
Czy to blad gry ze male sie nie rodza?
U kotów byl charkterystyczny 'kolysankowy' dzwiek, minel simowy tydzien, i nic... :( [U mnie] |
Cytat:
|
co zrobic żeby się szczeniaczki urodziły??
|
Kupujesz najdroższy domek dla zwierząt.
Klikasz na psa lub suczkę i dajesz opcję Postaraj się o dziecko z ...(imię drugiego psa). Relacje pomiędzy psami jaki właścicielem muszą być wysokie, by pojawiła sie ta opcja. |
Aha, i jak uslyszysz dzwiek 'kolysanki' to znaczy ze... Udalo sie! :)
|
Witam :) mam taki problem . Moja psinka ma urodzic mlode i pojawia sie takie okienko "urodz" i kilka razy sie pojawialo ale nic sie nie dzieje i jeszcze do tego simom zmienia sie wiek o 18 a zwierzakom nie . Co moze byc przyczyna odkad zainstalowałam the sims 2 zwierzaki czyli dzisiaj nie sciagałam zadnych dodatkow. pomozcie ;**
|
Może masz za dużo osób na parceli? Liczba simów + zwierzaków nie może przekroczyć 8.
Jeśli masz jakieś dodatki z neta, to przerzuć folder Download na pulpit i wtedy spróbuj. U mnie zwierzakom wiek zmienia się jakoś o 11.00 rano. |
Czasem to też jest kwestia Insimenatora albo tego drugiego, potrzebnego do nastolatków.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:27. |