![]() |
Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik
Cześć.
Jestem nowa, i też potrzebuję pomocy. Instaluję wszystko tak, jak mówicie i jak było w pierwszym poście. Jednak - GDZIE są te dodatki w grze? Nigdzie ich nie ma :( |
Już wiem, czemu niektórym (mi też nie działało) nie działa:
Cytat:
|
witam. mam taki problem, pliki wypakowałam do folderu downloads i gdy włączam gre nigdzie tego nie ma. Co mam robic ?
|
Cornette - najbardziej prawdopodobne jet to,że nie pobrałaś meshy.Aby dodatki zadziałały musisz je pobrać,zazwyczaj na stronie z której pobierałaś pisze "mesh included" (zawarty z dodatkiem) lub "mesh not included - i zazwyczaj gdzieś w pobliżu jest link,by tego mesha pobrać (:
Powinno pomóc. |
jarosapeta napisał, że dodatki powinny być na C:\Documents and Settings\.. itd, ale ja mam Simsy na innym dysku (na E) gdzie nie posiadam folderu "Documents and Settings". i co mam zrobić? prosze o odpowiedź.
|
Ej, a czy w folderze Downloads mogę tworzyć foldery i tam umieszczać pliki, wiecie o co cho, np. makijaż, ubrania, meble?
|
Oczywiście! To nic nie szkodzi grze, a będziesz miała uporządkowane.
(Ja to mam jeden wielki bajzel! XD) |
Cytat:
|
dzięki za poradnik naprawdę
|
a ja mam taki problem :
ściągnę np. 50 dodatków to nie wszystkie chodzą tworzą się foldery z nich w grze ale sa puste , a mesh - e były bo sprawdzałem |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:47. |