![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Dziéki, haughton . :) To przynajmniej dowodzi jaki genialny jest dodatek Osiedlowe Zycie! W dodatku ogládalam juz pudelko moich i patrze... a tu duze, morskie akwarium moich marzen!!!
UWAGA: Jestem rybomaniaczká, w avku mam Proporczykówné - samiczké Proporczykowca odmiany Gold - takie wlasnie mam i znowu próbóje rozmnozyc... Wiécej o rybkach w moim profilu: http://forum.thesims.pl/member.php?u=23939 |
ja mam pytanie: Co mam zrobić gdy gram a Simsy mi przerywają próbowałam wyczyścić komputer ale nadal nic. Pytałam kuzynki to powiedziała mi, że mam zmienic parametry-ale jak ja mam to zrobić,bo nie wiem. Niech mi ktoś pomoże plis.
|
Parametry komputera to karta graficzna, pamięć RAM, procesor, karta dźwiękowa i jeszcze kilka mało istotnych rzeczy :)
Zmienić, to znaczy kupić lepsze... Ale być może wystarczy, że wyrzucisz część rzeczy z folderu downloads, bo one czasami psują grę. Jeżeli nie masz żadnych dodatków z internetu, wirusów itp. to bardzo prawdopodobne, że Twoja kuzynka ma rację i powinnaś zainwestować w lepszy sprzęt... Rozumiem, że nie potrafisz podać parametrów swojego komputera... Kliknij przycisk Start później taki przycik z poleceniem "Uruchom" i w tym okienku, które się wyświetli wpisz "dxdiag" Wyskoczy takie okienko, w którym będziesz miała wypisane "procesor, pamięć" przepisz to i wklej na forum. Sprawdź też ile masz miejsca wolnego na dysku. A tak przy okazji, to na przyszłość takie rzeczy wpisuj w dziale "Problemy z grą" :) Chodzi o to, że dzięki temu przyczynisz się do zachowania przejrzystości i czytelności forum :) Dzięki temu innym będzie łatwiej Tobie pomóc lub jeżeli ktoś ma podobny problem - szybciej znaleźć rozwiązanie :) No i też zanim założysz nowy temat poczytaj trochę, bo często jest tak, że ktoś już miał podobny problem i znaleziono rozwiązanie :) Pozdrawiam i przy okazji witaj na forum :) |
Witam, podpowiedzcie mi jak posadzić warzywka w szklarni? szklarnia już zbudowana, ale nie wiem skąd wziąść te warzywka :(
|
Cytat:
postaw te działeczki kliknij simem na dzziałeczke i tam jest "zasiej..." i pielęgnuj :) powodzenia |
dziękuję! :) nie domyśliłam się że to to, szukałam sadzonek :)
|
mam takie pytanie czy w zimie są swieta Bozego narodzenia w simsach.
|
Cytat:
|
dobra juz wiem dzieki
|
jeszcze mam jedną pytanie a jak kupuje sie auta
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:47. |