![]() |
Cytat:
|
Co do tego gadania flaminga (ożywionego) z psem to u mnie było tak samo. Pies tak dziwnie stał na tylnych łapach i jakby nigdy nic gadał sobie z flamingiem
|
Serio??...Mialam psa i flaminga ale tak nie zrobili..Pies byl zajety czyms innym..
|
uuu... Jak ja dawno tu nie byłam, Ela a tak konkretniej czym? :lol: :lol:
|
Wielkie Dzieki ![SIZE=1]Kama2002 bez Ciebie bym sobie nie poradziła :P
|
A może ma ktoś jakieś pomysły co do mojego posta z 2 Aug,na stronie 26?
Bo ja bardzo chcę z kimś pogadać na ten temat,a chętnych to prawie wcale nie ma. :( :( -_- -_- |
Ja nie mam bladego pojęcia o abrakadabrze, dlatego proszę was, byście w skrócie powiedzieli o co w tej grze chodzi. Ja dopiero jutro jadę ją kupić, ale czy będzie tego też nie wiem. Błagam napiszcie coś
|
magia, zabawa, tworzenie zaklec, zdobywanie skladnikow, zarabianie magicznej waluty, smoki..........reszte zobaczysz sama...........:P
|
cze skad wziąść skałdniki dla dzieci??
|
Cytat:
Do Anulki: przeczytałam to co napisałaś o magicznych składnikach, które można znaleźć - może faktycznie to prawda, ponieważ w księdze dzieci są puste miejsca, a ja wypróbowałam wszystkie kombinacje składników jakie są dostępne dla dzieci i nic nowego nie wyszło. Więc może naprawdę są jeszcze inne składniki, które trzeba odkryć i które pozwolą na odkrycie pozostałych ukrytych czarów. Pozdrawiam wszystkich :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:13. |