![]() |
Odp: Co sądzisz o tym forum ?
wiecie coo, to nie jest takie proste robic tu porzadek majac w ostatni dzien przed wystawieniem zaliczac jeszcze 2, ciezkie i na dodatek najwazniejsze przedmioty.
@up. ze jestem na liscie, to nei znaczy, ze siedze i to wszystko czytam (uroki wlaczanego komputera caly dzien), po pierwsze, w offtopie jest duzo userow i jak chcesz, to sama nad tym zapanuj ;) nastepna urocza osobka ktorej sie wydaje ze my nic poza tym forum nie robimy. |
Cytat:
|
Dobra, dobra, czy ja mówię, żeby teraz robić ten porządek?. Mówię o przyszłości. Rooi, nikt Ci nie każę czytać wszystkich postów.
Rocket - Muszę Ci wszem i wobec, ogłosić, że NIE jestem sztywniakiem ;]. Edit: Kur.de nawet, posty się nie łączą. o__O |
bo trzeba edytowac.
edit: Cytat:
|
skoro nawet nie wiesz, ze posty sie nie lacza, to znaczy, ze wchodzisz tu moze raz na pol roku, i akurat wpadlas na to, zeby popsioczyc sobie na ekipe.
|
Ooo. No to widzisz, trzeba coś zrobić, żeby się łączyły.
|
Cytat:
@Tiunii: facepalm =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
tak, bo Beatrix nie umie edytowac postów. Tutaj nigdy nie bylo opcji łączenia ich, i skoro po tylu zmianach nie zostala wprowadzona (o ile w ogole jest mozliwa) to zapewne jej nie bedzie. Skoro nie wiedzialas, ze post trzeba wyedytowac, to jednak swiadczy to tylko o tobie, bo tego uczy sie generalnie nowych userow.
|
Przy każdym Twoim poście jest opcja 'Edytuj';) Większość użytkowników jest zadowolona z szefostwa, więc jesteś w mniejszości, chcieliśmy demokracji to ją mamy.
|
Ja nic do administracji nie mam :) A co do łączenia postów to wydaje mi się zbędne chociaż może być wygodniejsze od edytowania.
Co do samego tematu bardzo lubię to forum |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:30. |