![]() |
Odp: Simki by Pamela
Jess jest śliczna, ale Brian lepszy, mówiłam Ci to na gg, ale TERAZ NIECH CALY SWIAT SIE O TYM DOWIE! 8D
omgg, usta Jess są świetne <333333 |
Jess jest piękna, ale nie rozumiem jej.
Jak można flirtować z pomalowanym chłopakiem - w końcu kto nosi spodnie w tym związku? ;) Czyli już wiesz - Jess OK, Brian bleee. |
Sliczne..
Jess ma powalajace oczy.. *,*11/10 x) Brajan.. no powqiedzmy... nie taki znowu piekny ale jest ok :))9/10 ps. Oczywiscie wiem ze jest tu wiele osob ktore robia wspaniale simy, ale jednak twoje barzdo mi do gustu przypadly... .. tyle o.0 |
Jess: wygląda na starszą od Briana, jakby miała 40-tkę na karku xD Ale ładna, oryginalna.
Brian: Przystojniak <3, ale mam minusa. Imho ma damskie usta ;P To tylko jedna usterka, reszta jest suuper ;D |
Jess jest ładna:). Podoba mi się bardziej na zdjęciach z lekkiego oddalenia. Z bliska wygląda trochę sztucznie, chociaż to może przez wyostrzanie zdjęcia. Brian jest fajny, tylko po co ten błyszczyk?
Też chcę tworzyć takie simy:). Zdradź mi przepis:). |
Nómm - Hah! Tobie tez podobają się usta
Bjork - wiesz, Jess spodobał się charakter Briana a nie wygląd ^^ Dziękuje ;* irris2 - Dziekuję ;* bakalia - sama masz 40 na karku >.< nie no, żartuje XD Jess jest troche starsza, ale na pewno nie ma 40 XD Dziękuję ;* Libby - Brian ma błyszczyk, bo lubi go mieć, ale tak na serio to bez niego ma takie śmieszne usta, jakby miał różowy brokatowy błyszczyk ^^ Dziękuje ;* Ktoś jeszcze? |
A ty masz 80-tkę na karku! =D
No może przesadziłam z tą czterdziechą. Ale 30 minimum xD |
Mwahahah XD Nie zgadłaś, ja ma 666 lat.
A ona ma 24 ;p |
A ja mam 999 xD I co, podskoczysz? xD
24? Kurde, te policzki ją postarzają pewnie =D |
E, nie, nie miałam zamiaru podskakiwać ani nic, wole siedzieć. A to sobie miej te 999, staruchu XD nie no, skończmy to ^^ No cóż, natura tak chciała i Jess ma takie policzki ^.^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:11. |