![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
Cytat:
|
Cytat:
no trudno. a pytałaś się może kiedy będą w mm? |
Cytat:
|
Czytałam czat z twórcami i było pytanie czy można mieć zwierzaka w apartamencie i odpowiedź była że można mieć i można zabrać swojego zwierzaka. Max można mieć 2 zwierzaki, więc chyba nie daliby plamy z tymi kojcami....
|
Heh, byłem napalony, że zamówię u mnie w sklepie, a sprzedawca do mnie, że nie ma w hurtowni i będzię w październiku ^^. Więc teraz czas wejść na merlina ... : /
|
Kurczę ciekawość mnie zżera jaki to będzie ten ostatni dodatek .
No i bardzo się ciesze że będzie można mnieć normalne zwierzęta. Pozdrawiam gorąco , życze miłego czekania i fajnego grania . ^^ |
Już jutro bedą simsy 2 sperzeazy ja juz zamówiełm po po jutrze juz bede miał!!! Juz sie nie moge doczekac!!
|
Myślę że zwierzęta będzie można posiadać ale ogródek już nie za bardzo. Czytałam że w dodatku jest dużo błędów, np. nie widać od razu co jest na ekranie, kiedy przeskakuje się z jednego na drugie piętro. Poza tym tłok!! Dużo simów na niewielkiej powierzchni, będą często na siebie wpadać. Ale chętnie w to pogram i jak zwykle nie mogę się doczekać. Najgorsze jest że już mi zrobili smaka na sims 3 a to dopiero w nowym roku!!! Jka ktoś wejdzie w posiadanie tego dodatku to piszcie jakieś neewsy o nim :)
|
Cytat:
|
@up - to ironia czy są serio?
Co do tematu - u mnie będą za około tydzień o.O Zamówiłam,zapłacę więcej,ale będę miała za 2 dni ^.^ Bo u mnie nie ma MM ani Empików.. Serio było ?o.O Czemu ja nie mieszkam w Toruniu :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:34. |