![]() |
Odp: Problemy z misjami
Anulowałem tą misję i mam problem z następną. Jest to kontynuacja tej w której miałem przeszukać piwnice jakiegoś domu. Teraz mam sie porozumieć z duchem. Pierwszą część w której miałem przynieść owoc granatu właścicielowi przeszedłem ale problem jest w drugiej. Mam zanieść szczątki ducha do odległej od jego grobu komnaty. Tylko... gdzie ona jest? :/
|
Cytat:
|
To ja się jeszcze raz z moją misją przypomnę. :)
Jest to misja z Chin, w której między innymi trzeba pojechać do Francji, aby odnaleźć klucz. Aktualnie mam misję z takim opisem: "Oui, spójrz jak błyszczy i połyskuje. Muszę jeszcze zdecydować co zrobię z opalem, ale to już nie twoja sprawa. A teraz poszukaj kamiennego klucza. Ukryta krypta w Chateaux Landgraab jest już otwarta. Idź tam aby znaleźć kamienny klucz Jamesa Vaughana." Czy wie może ktoś jak wejść do tej krypty? |
Cytat:
|
Odp: Błąd zadania - biblioteka pod piaskami pustyni
Cytat:
Próbowałam już nawet się "zenoteleportować" do środka domu ale nie ma takiej możliwości. Może zna ktoś jakiś kod który mógłby mi pomóc w tej sytuacji? I nowy problem z misją - przeklęłam się za pomocą przeklętego sarkofagu, ale zadania mi nie zaliczyło. Teraz oprócz zadania mam problem bo nie wiem jak się odczarować ;) |
Odp: Błąd zadania - biblioteka pod piaskami pustyni
Cytat:
Sima odczarujesz za pomoca blogoslawionego sarkofagu |
Tylko sarkofag? Byłam już u Sfinksa, ale widocznie nie ma ochoty mnie "oczyścić" ta statuetka, pozostaje mi pocałunek węża ale właśnie nie wiem czy zadziała na klątwę z sarkofagu ;)
Każdą mumie pokonuję, mam na maxa sport i sztuki walki, trudno będzie mi dostać oklep od mumii :( Ale dzięki za wyjaśnienie :) |
Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53002 |
Tym razem ja mam problem z misją z MorcuCorp.Mój sim miał włamać się do komputera, ale wyskoczyła informacja, że czas wakacji się skończył i automatycznie zabrało mnie do Sunset Valley. Teraz, jak znowu jestem w Egipcie, to nie moge wejść do siedziby gdzie znajduje się komputer, bo pisze, że tu nikt nie mieszka :/ próbowałam tam wejść nawet po północy, myślałam że pojawi się jakaś nowa interakcja, ale nic z tego.
|
A ja mam głupie pytanie:-( jak wejść do świątyni hatszepsut???nigdzie nie widzę żadnego wejścia:-(((
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:20. |