TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

Ilona 01.06.2010 20:28

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

ja musialam wyciagnac wszystkie haki,bo gra nie chciala sie zainstalowac,do tego nie rozumiem plikow sim3pack,launcher pokazuje,ze so nie zainstaolowane,a w grze wszystko jest...az jeden starter na cala okolice

anie_1981 01.06.2010 20:41

Pewnie standardowo trzeba będzie poczekać na nowy mod wyłączający cenzurę.... Wszystkie mody do uczenia się umiejętności i takie, pozwalające kupować wszystko w sklepie spożywczym i w księgarni... Aż wam ludzie współczuję :P Ale tak na serio to piszcie ludzie o robotach.... Ciekawią mnie bardzo. Może zastąpią służącą. Mówię "może", bo roboty w dwójce mnie denerwowały. Miały głupią wolną wolę. Jak się im coś zleciło to one to i tak przerywały i robiły co chciały. Nie można było kazać im zajmować się niemowlakami, bo odkładały je na ziemię i szły robić swoje.

Lady88 01.06.2010 20:43

Anie moim zdaniem nie jest aż taki zły ten dodatek. Jako strażak rozwijasz umiejętności sportowe i majsterkowanie, kiedy idziesz do pracy to przebywasz w remizie strażackiej, ulepszasz wóz strażacki, alarm itd. A gdy jest pożar sim wsiada do wozu strażackiego, jedzie na miejsce i gasi pożar. Jeszcze nie miałam dużego pożaru, z którego trzeba kogoś ratować, ale na pewno taka funkcja jest. W szkole jest to praca nauczyciela, ale niestety nie widać nic w środku. Jak każdy dodatek i cała seria simsów ma swoje plusy i minusy. Mnie jednak podoba się ten dodatek.

Lady88 01.06.2010 20:45

A mod na cenzurę działa...

Chryzantem Złocisty 01.06.2010 21:00

nawalili.w necie jeszcze nie ma do pobrania :C
później nie będę miała kiedy...mam nadzieję,że do jutra wrzucą gdzie trzeba

Shiro 01.06.2010 21:12

Też się zastanawiałam czy nie ściągnąć i nie pograć tam kilka godzin, ale podobnie chciałam zrobić z WP. Wyszło jednak jak wyszło i obawiałam się, że ściągając z neta rozwalę sobie grę (głupie, wiem), więc od razu poszłam w WP i nadal mi się nie znudziło (o dziwo, chociaż narzekam na te same misje).
Sądzę więc, że i teraz mi się nie znudzi.
Czy ktoś już miał kataklizm może? Bo chciałabym wiedzieć, jak to wygląda od tej technicznej strony, jakie są szkody, co robią simy i co dzieje się z nastrojnikami (oczywiste, że spadają, ale chce wiedzieć ile trwa taki nastrojnik i czy sim się boi czy nie).
A może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tą karierą edukacji, bo jestem ciekawa.

Ilona 01.06.2010 21:22

po malu,ja wybralam sie do stylisty i siedze w pokoju....nie pamietam,w kazdym razie zakochalam sie w suwaku "Nieprzezroczystosc",mozna nim ustawiac intesywnosc cieni do powiek,szminki itp.,itd.,fryzury mnie nie powalily,ciuchy-komplety tez nie,reszty jeszcze nie widzialam

Kamis 01.06.2010 21:24

Narazie gram detektywem, niezbyt ciekawe... ;d

anie_1981 01.06.2010 21:25

Wypłynęło już do sieci.

Ilona 01.06.2010 21:27

ani usun swojego post,jak nie chcesz bana,nie mozna pisac,gdzie sa pirackie wersje gry

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:37.