![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z gr±
no ale czemu? :P wiem że nie rozpoznaje ale czemu...hmm...a service pack 2 musi być? bo miałam czyszczenie dysku C a tam były programy potrzebne do działania gier i chyba nie mam SP2 wiec może spróbuje zainstalowac. Ja chce tylko wiedzieć czy karta NVIDIA Geforce GT 220 będzie działać w The Sims 3? Bo każdy mówi że karta bardzo dobra jest, i czytam że obsługuje gry z wyższej półki no ale czemu nie działa :(
|
Cytat:
Ewnetualnie na własn± rękę wchodzisz na stronę http://www.systemrequirementslab.com/cyri i wpisujesz "The sims 3" - skanuje ci sprzet i stwierdza, czy możesz grac czy nie |
Masz Windowsa XP? Najlepiej zrób co¶ takiego, prawy klawisz myszy na "Mój Komputer", z listy wybierz "wła¶ciwo¶ci". Tam będzie napisane jaki masz procesor, ile masz Ram'u, ale będzie też nazwa systemu. Będzie tam podane jakiego masz Windowsa i jaki ma service pack, jeżeli w ogóle jaki¶ ma. Najlepiej napisz tutaj wszystkie dane kompa, jakie tam znajdziesz. Ta strona od Wampirencji jest dobra, też powinna Ci dużo powiedzieć.
|
Ja dzięki tej stronie dowiedziałem się, że w moim laptopie jest karta grafiki która ma 1 GB pamięci :O Może to jaki¶ bł±d, nie wiem.
Co do tematu, mam problem, bo dzieci nie chc± mi dorastać. Moja Simka urodziła synka, powinien mieć już urodziny, i gdy wł±cza mu się ta interakcja, to tak leży, leży, leży, leży i jeszcze raz leży. Tak dwa dni. Kiedy chciałem go edytować w CAS i zmienić mu wiek na małe dziecko to wywaliło mnie z gry. Nie wiem dlaczego ten dzieciak nie chce dorosn±ć. Może jakie¶ pomysły? |
Jedyny mój pomysł to: kolejny bug w grze.
|
efekty ¶wietlne, b±belki itd.
Dostałam dzisiaj od Mikołaja ( poczciwy starzec) The sims 3 Po zmroku, podoba mi sie, ale gdy weszłam do lokalu i kliknełam na jakie¶ efekty np. b±belki lasere itd, nic sie nie działo, tak samo było z tymi ¶wiatełkami na suficie o co chodzi?
|
Odp: efekty ¶wietlne, b±belki itd.
ale dała¶ opcję 'wł±cz' ? :D . nigdy tak nie miałam ... a spróbuj kupić do domu i w domu uruchomić
|
okej jutro, :) bo dzisiaj ide spać :)
|
to dobranoc i szczę¶liwego nowego roku :D
a żeby nie było offtop-u . gdyby¶ nie wiedziała, gdzie to kupić, to wejdĽ w kategorię - rozrywka, potem przyjęcia i tam będzie ;) |
a może to przez ustawienia mam bardzo małe wszystko na niskie ;(
okej i tak nie działa , ten taki stoj±cy co jest kurz itd , to wogule nie reaguje, a ta kulka na sugfit to tylko ¶wieci w danym kolorze, ale żadnych efektów brak ( no i sie rusza) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:25. |